Иван и Ирина под венчило

Иван и Ирина под венчило | StandartNews.com

Двамата се скриха от светския шум, вдигат купон през септември

Иван Христов и Ирина Тенчева се венчаха на скромна и тиха церемония извън България. Засега не искали да афишират шумно отношенията си, но планират компенсация - пищно тържество на родна земя през септември. Влюбените са заедно от три години, като от самото начало живеят на семейни начала в полите на Витоша.

Водещата на "Ангел парк" получавала многократно предложения за брак, но едва сега решила, че е настъпил правилният момент. "Досега смяташе, че подписът в гражданското не е гарант за щастие, но Иван бе настоятелен и тя се съгласи", издават източници, близки до новото семейство.

Това е втори брак за двамата. Иван за първи път мина под венчило през 2012 с Вихра, а последвалият развод се превърна в медиен скандал.

Наскоро светските клюкари заговориха, че Христов и екранният му партньор Андрей може да се простят с мащабните си риалити предавания заради неясното бъдеще на ТВ7. Ирина пък твърдо е решила да се занимава с писане. Тя вече публикува разказ в сборника "Истории от кухнята", в който са включени творби и от други известни личности - Ива Екимова, Евгени Минчев и Калин Терзийски. Още на премиерата на сборника, Ирина и Иван показаха халките си рамкирани в черно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай