Иван разкри рецептата за любимите си „Български мъжки палачинки“

Шоуменът от един от най-разпознаваемите тандеми успява да изхрани с тях 6-членното си семейство в неделя сутрин

Иван разкри рецептата за любимите си „Български мъжки палачинки“ | StandartNews.com
  • Шоуменът от един от най-разпознаваемите тандеми успява да изхрани с тях 6-членното си семейство в неделя сутрин

Любимият на всички български тандем Иван и Андрей смело продължава напред в предизвикателството на Kaufland България. След като Андрей представи своята диетична рецепта за работещи мъже „Италианска мъжка салата с морски дарове“, е ред и на другата половина от дуото да представи свое любимо ястие. Иван споделя за всичко необходимо и за начина на приготвяне на любимите си „Български мъжки палачинки“, които успяват да нахранят 6-членното му семейство.

„Когато става въпрос за приготвяне на храна за цялото семейство, за мен приоритет са продуктите, с които готвя, да са от най-високо качество. Затова и разчитам винаги на Kaufland – там всеки път намирам всичко необходимо без да се притеснявам.“ – споделя Иван.

За „мъжките“ си палачинки той използва яйцата от собствената марка на Kaufland „Брей!“, които смеси с бяло брашно, прясно мляко, захар и малко сол. За солената плънка на любимите си палачинки Иван добави настърган кашкавал и нарязан колбас, а за сладката заложи на класическия течен шоколад и домашно сладко от малини „Брей!“.

Специалните палачинки на Иван, както и диетичната салата на Андрей са част от поредицата „Любими рецепти за вкусни вечери“, в която популярни личности готвят изгодно и вкусно със свежите и качествени продукти на Kaufland. Във всеки един от хипермаркетите на веригата може да бъде открит разнообразен избор от над 20 000 продукта с доказано високо качество и изгодни цени. Всяка седмица клиентите могат да намерят повече от 400 продукта с до 50% намаления. Всички неустоими предложения на веригата тази седмица можете да откриете ТУК.   

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай