Истина? Голяма мистерия с Жени Марчева

Още през март се заговори, че тя се е сгодила отново

Истина? Голяма мистерия с Жени Марчева | StandartNews.com

Жени Марчева май отново е минала в отбора на омъжените дами, след като преди две години се разчу, че се е развела с бащата на двете си дъщери – бизнесменът Мартин. 49-годишната водеща от Би Ти Ви напоследък ходи с пръстен с голям камък и халка на безименния си пръст. Това е знак, че най-вероятно отново е свила семейно гнездо, коментират нейни колеги.

Към момента Жени Марчева пази в тайна семейния си статус, както и всякакви подробности около личния си живот с изключение на това, че има две дъщери и че с баща им са разведени. Прави обаче впечатление, че не сваля от безименния пръст на дясната си ръка пръстен и халка, които носи заедно, както правят много омъжени дами. Това рядко прави впечатление в ефир, тъй като камерите обикновено я държат в кадър до раменете, особено след като я свалиха от ефира на предаването „Тази събота” и я направиха лице на „Защо, господин министър!”. Новото й предаване е кратко, в него най-често се използват близки планове, така че ръцете на водещата не се виждат, а в долната част на кадъра се разполага огромен надпис, който скрива голяма част от това, което камерата хваща. По този начин, дори когато Жени случайно вдигне ръка, докато говори, и тя влезе в кадър, пръстенът и халката й трудно могат да бъдат забелязани. „Уикенд” обаче свали няколко кадъра, в които бижутата се виждат под въпросния надпис.

Още през март се заговори, че Марчева се е сгодила отново. Причина за това стана внезапно заблестелият голям и очевидно скъп камък на безименния й пръст. Внимателно преглеждане на записи от стари интервюта, които е правила в „Тази събота”, показват, че водещата от месеци носи пръстена си заедно с халка. Ако бижутата действително са знак за промяна в семейния й статус, тя явно се е случила доста отдавна. Само че Жени избягва да говори за личния си живот не само в публичното пространство, но и пред колегите си в телевизията. Явно, след като преди време по неин адрес тръгнаха клюки, е възприема идеята, че на работното си място не бива да търси приятелства и да споделя каквото и да е за своите връзки и проблеми.

Разводът на Жени Марчева беше потвърден преди две години. В едно свое интервю тогава водещата нарече бащата на децата си „бившия ми мъж”. След раздялата й се наложило да учи елементарни неща за домакинството като например как да изпържи яйца и да направи кафе. По време на брака им Мартин бил поел всичката работа по поддържането на дома, за да може тя спокойно да работи в телевизията, където работното време на практика е безкрайно. Пет години преди развода тръгнаха клюки, че водещата е сложила рога на мъжа си, след като отношенията им отдавна се били изчерпали. Проблемите започнали малко след раждането на голяма им дъщеря. Майката се върнала на работа много бързо и явно двойката трудно се е справяла с грижите за бебето. След малко повече от 2 години се появява и второ дете, което означава още отговорности и задължения. Нервните изблици зачестили и двамата родители започнали все по-често да се карат. Правили са опити да изгладят отношенията си, но в крайна сметка решават да се разделят, вместо да удължават агонията.

Малко след като призна публично за развода, Жени видимо се втали и разхубави. Тогава пък се заговори, че в живота й се е появил друг мъж. Дали е било така, само тя си знае, но е факт, че водещата години наред се появяваше в публичното пространство без никакви бижута по ръцете си, а сега вече носи и пръстен, и халка. Явно има причина за тази промяна и тя най-вероятно е нов брак.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай