Истерия за деца таланти

Хлапета пеят македонски песни в диско вариант, Русе с българската Алиша Кийс

Истерия за деца таланти | StandartNews.com

Родители и деца таланти са в треска за кастингите на новите риалити формати, които bTV и Нова телевизия ще пуснат през пролетта.

14-годишно момиче срази в Русе кастинг екипа на новото телевизионно шоу "Големите надежди" с изпълнение на Алиша Кийс. На поредния кастинг, който вчера се проведе в дунавския град, кандидатите за слава от региона показаха, че са не само гласовити и добре подготвени, но и особено артистични. За първи път пред екипа на шоуто се явиха и вокални групи. Облечени в специално подготвени за кастингите костюми, вокалната група "Усмивчица" от Тутракан развесели вокалните педагози, изпълнявайки Hit the Road Jack на Рей Чарлз. Безспорната звезда на кастинга в Русе стана 14-годишно момиче от Разград, съобщиха от екипа на шоуто. Красивата претендентка за голямата сцена се открои не само с обработен глас, но и с атрактивно и сценично поведение. Тя се представи с "Не така" на ФСБ и No one на Алиша Кийс. Вокалните педагози са убедени, че с всеки следващ град шансовете да бъде намерена следващата Адел, Риана, а защо не и Джъстин Бийбър, се увеличават многократно. "Големите надежди" ще тръгне през март по Нова тв.

18 деца от класа по народно пеене към Центъра по изкуствата в Благоевград продължават напред в кастинга на "България търси таланти", което се връща в ефира на bTV. Преподавателят и ръководител на групата Надежда Стоицова разказа, че журито е било възхитено от таланта на хлапетата. Възпитаниците на Стоицова шашнали журито с четири македонски песни, миксирани в диско стил - "Ай да идем, Яно", "Китчице", "Седнала е Яна" и "Седнало е Джоре дос". На 31 януари благоевградските таланти ще се явят пред жури и в столицата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай