Истериите на Преслава през пандемията

След пазар певицата пръскала продуктите с дезинфектант

Истериите на Преслава през пандемията | StandartNews.com

„Човек, когато си прави равносметка, гледа какво е спечелил и какво е постигнал. Аз мисля, че тази година трябва да си направя равносметка какво съм дала. Дадох една добра година на моята дъщеря. Имах шанса да бъда нон-стоп с моята дъщеричка”, сподели певицата Преслава в ефира на „Събуди се”.

Като най-труден момент определя началото на пандемията заради стреса и незнанието. Още през март тя спира с участията, тъй като се е притеснила от заразата. Семейството се отделя в имот на село, за да са далеч от хората. Отказвали са да се срещат с познати, ходели до магазина само през един ден от седмицата.

„Пръскахме продуктите с дезинфектант, за да унищожим вируса. Много хора се паникьосаха. Това беше неизвестно за целия свят. Аз и Павел се сблъскахме с вируса, но го прекарахме леко. Оказа се, че аз имам повече антитела, защото съм боледувала по-дълго”, сподели певицата.

Преди време тя показа теста си за антитела, но въпреки това, с любимия й решени да се ваксинират. Баща й също го направил, макар че имал притеснения, преди първата игла.

Тя разказа, че дъщеря й толкова е свикнала мама да си е вкъщи, че не иска да се отделя от родителите си.

„Когато ме види да се обличам, идва при мен и ми казва: „Мама няма да ходи на работа”. Като всяко малко дете на нейната възраст. Тя имитира всеки от нас”, разказа още Преслава.

„Ако не бях станала певица, щях да стана като татко – тираджийка. Бях добра и по математика, но едва ли щях да се занимавам с висша математика. Езиците също ми се отдаваха и моя учителка дори се беше запалила да ме праща на работя в Германия заедно с дъщеря й“, допълни звездата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай