Ирина Флорин: Сърцето ми е свободно

Поп звездата винаги е готова за нова любов

Ирина Флорин: Сърцето ми е свободно | StandartNews.com

"Сърцето ми е свободно", призна Ирина Флорин пред Диана Любенова и добави, че винаги е готова за нова любов. В "Тази събота и неделя" тя представи премиерната си песен „Решено“ и плановете си за албум след 11 години пауза. „По време на пандемията намирах утеха в парка, в планината и, разбира се, в студиото. Работих много и не усетих толкова силно изолацията“, сподели певицата, чието поредно парче е по текст на Наталия Симеонова и с музика на Крум Георгиев.

Ирина сподели и философски размисли за битието. Сред големите й мъки е тази, че баща й не доживява категоричните й успехи на сцената. "Щеше да се гордее. Почина на 11 декември 1996 г., а промоцията на „Цвят лилав“ беше насрочена за 19-ти в дискотека „Нерон“ в подлеза на НДК. Бяха поканени много медии, нямаше как да я отменим“, разказа Ирина Флорин. Тя допълни, че през годините й се е налагало да пее болна, както и скоро след смъртта на майка й.

„Защо за хора като Димо от P.I.F. и Лорина Камбурова се сещаме, когато си отидат.? Започваме да говорим за тях и да пускаме техни записи, а артистите имат нужда от това, когато са живи“, коментира певицата, която в албума си „Друга“ има две съвместни песни с Димо Стоянов.

Ирина разкри, че най-големият критик и пръв неин слушател е синът й Георги, който няма общо с музиката, но е голям меломан и следи световните тенденции.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай