Инфаркт покоси туристка на дансинга

Инфаркт покоси туристка на дансинга | StandartNews.com

Сандански. Млада жена издъхна внезапно на дансинга в хотел в Сандански. Трагедията се разиграла малко преди полунощ в събота, докато група туристи се веселили в ресторанта на хотелския комплекс.

32-годишната столичанка С.К. била заедно с майка си, двете били в добро настроение, както и цялата компания. Изведнъж обаче на дъщерята й прилошало и тя се свлякла на пода в заведението. Очевидци на драмата веднага подали сигнал на телефон 112, но до пристигането на медиците от спешния център младата жена починала. Причината за кончината й е масиран инфаркт. За съжаление пристигналите лекари само констатирали смъртта на гостенката на хотела. Наложила се да оказват медицинска помощ на майката на починалата столичанка, която изпаднала в шок от трагедията с детето й. Веднага съдействие са оказали от персонала на хотелския комплекс.

Трупът е транспортиран за извършване на аутопсия в МБАЛ "Свети Врач" в Сандански. Майката на починалата жена обаче категорично е отказала да се прави съдебномедицинска експертиза на тялото на дъщеря й. Рано сутринта в неделя трупът е закаран към София.

"Майката не бе на себе си от мъка. Сърдечен удар погуби детето пред собствените й очи. Огромна лична трагедия. Цяла нощ никой от нас не е мигнал от ужас. Да отидеш на почивка и да си отидеш от този свят при такава внезапна смърт", коментираха очевидци на случилата се драма в хотелския комплекс в Сандански.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай