Имат ли акъл? Борис Джонсън и жена му окупираха имение

Борис Джонсън и Кари се ожениха миналата година в Уестминстърското абатство

Имат ли акъл? Борис Джонсън и жена му окупираха имение | StandartNews.com

Премиерът в оставка Борис Джонсън и половинката му Кари отпразнуваха късно снощи сватбата си, заедно с роднини и приятели, на парти в имот на милиардер и донор на британската Консервативна партия, съобщават "Гардиън" и сайтът Ел Би Си.

Тържеството се състоя в голяма бяла шатра в пределите на имението Дейлъсфорд хауз, датиращо от 18-и век и собственост на Лодр Банфорд.

За тържеството дойдоха бащата на младоженеца - Станли Джонсън, и неговата сестра Рейчъл, както и консерватори, които до последно останаха верни на премиера - Джейкъб Рийс-Мог и Надин Дориес.

 

Първоначално двойката планирала партито им да е в правителствената резиденция Чекърс, но заради оставката на премиера плановете се променили.

Борис Джонсън и Кари се ожениха миналата година в Уестминстърското абатство, но тогава церемонията беше тайна. Тя бе последвана от малък прием в градините на "Даунинг стрийт 10" с ограничен брой гости заради рестрикциите заради коронавируса. Ето защо семейство Джонсън решило да отпразнува с по-голямо парти брака си, когато рестрикциите паднат окончателно.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай