Има ли тревога? Какво става с Кейт /СНИМКИ/

Сврзано е с нейния външен вид

Има ли тревога? Какво става с Кейт /СНИМКИ/ | StandartNews.com

Преди две седмици се състоя събитието на 21-и век за британците - бе коронован новият им монарх - крал Чарлз III.

Естествено, на събитието присъстваха принц Уилям и жена му Кейт. Едва дни след появата им там, херцозите на Кеймбридж зарадваха феновете си с нова поява, а заедно с тях бе и малкият принц Луи.

Радостта на феновете обаче не продължи дълго, особено след като в медиите се появиха притеснителни и направо плашещи за мнозина снимки на Кейт Мидълтън. Много британци започнаха да се питат добре ли е тя и какво се случва със здравето й. 

Мидълтън е отслабнала толкова много, че лицето й буквално сякаш е изпито. Под очите й се забелязват множество бръчки и дълбоки торбички, както и черни кръгове. 

 Както е известно, Кейт спира да яде, когато е под голям стрес. Дори самата тя често е признавала за този свой навик. Това бил нейният начин да реагира на ситуацията. 

Трябва да се отбележи, че принцесата изглежда не само много по-слаба, но и уморена.Освен това не всичко върви гладко в брака с принц Уилям - вътрешни хора уверяват, че любовта им вече е охладняла и мълвата дори носи, че бъдещият престолонаследник вече има любовницаq ,пише Жената Блиц.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай