Има ли нов Ерген? Истината от Филип Буков

Засега актьорът не планира участие в шоуто

Има ли нов Ерген? Истината от Филип Буков | StandartNews.com

Актьорът Филип Буков отрече информациите, че ще участва във второто издание на риалити формата "Ергенът". "Това е само клюка. От някакви шеги тръгна през моите приятели, тъй като много време бях обвързан, останах сам и то съвпадна с излъчването на това риалити. Казваха ми: "Еее, ти си идеален, ще те поканят, ще видиш". Но всъщност няма такова нещо", разкри той в предаването "Преди обед" по БТВ.

Запитан дали би се съгласил хипотетично да вземе участие като ергена в едно такова предаване, Буков отговори: "Има субективни фактори, които биха повлияли - това, че имаме спектакли, кога се снима аз нямам представа, но чисто хипотетично бих".

Актьорът разказа и за дългогодишната си връзка: "Беше дълга девет години. Ние сме от 12-и клас заедно. Мина много време, не създадохме семейство и всеки пое по своя път. Сега не знам с какво се занимава, но преди беше инспектор по ядрена сигурност в АЕЦ Козлодуй".

Звездата от сериала "Татковци" разкри и какво търси в една жена. "Аз държа преди всичко да е стойностна личност, защото колкото и да се харесваме и интимните моменти да са приятни, в повечето време ние ще си говорим. Трябва да имаме какво да си кажем, да имаме общи интереси. Мисля си, че трябва да е спортистка, за да ме разбере.

Иначе ще каже, че постоянно я пренебрегвам, че съм егоист. Не съм много сигурен дали искам да е артистка. Хубаво е всеки от нас да има различна професия, различни интереси. Иначе ще си омръзнем много бързо."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай