Илияна Раева издаде голяма тайна. Къде е Сираков

Става въпрос за новия кандидат зет

Илияна Раева издаде голяма тайна. Къде е Сираков | StandartNews.com

Илиана Раева проговори за това допада ли й мъжът в живота на щерка й Славея Сиракова, която само преди месец тя каза "Да" на новото си гадже в Бали и взриви мрежата със снимки от годежа и пръстена. 

Шефката на родната федерация по художествена гимнастика досега не си е позволявала да коментира публично голямата новина. В интервю за "Уикенд“ тя все пак заяви, че щом Славея си го харесва, всички са доволни. И добави: 

"Кандидат-зетят е уникално момче и Славея е много щастлива с него, което радва мен и Наско. В момента живеят заедно. На 14 февруари Славея получи годежния пръстен“. На следващия въпрос ще има ли скоро сватба обаче, Раева отговори:

"Важното е да са здрави, щастливи и заедно. За сватба още не сме говорили“. 

Прави впечатление, че бившата гимнастичка отговоря по абсолютно същия начин и на въпросите за сватба с бившата половинка на Славея – Иван Борисов. Макар, че щерка й тогава вече беше бременна и се очакваше двамата да сключат брак, а Илиана открито не взимаше насериозно отношенията им.

В един момент се говореше, че Наско Сираков не харесва особено гаджетат на дъщеря си. Сега същж не е правил публичен коментар.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай