Вторник,

Илиана Раева с изповед за ада на Ковид

От: Агенция Стандарт -
Илиана Раева с изповед за ада на Ковид
A
A
A

Фото БГНЕС

Председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева сподели за продължителната си битка с коварния коронавирус. В социалната мрежа Раева публикува дълъг пост, в който разказва как се е справила с болестта.

След повече от 20 дни с COVID-19 бих искала да изкажа своята огромна благодарност към лекуващия ме доктор кап. Людмил Караканов! Коварната болест успя да ме повали, но грижите на този уникален човек, който денонощно се грижеше за толкова много болни, включително за мен и семейството ми ми даваше всекидневна вяра, че ще успея дасе справя. Беше тежко...В такъв момент подкрепата е толкова е важна...

Благодаря ви, колеги, момичета!!! Благодаря за изключителната подкрепа. Болестта е ужасна.... Дано този ад, който сполетя човечеството бъде осъзнат и неотрализиран скоро. Дано се намери точното противодействие и хората бъдат защитени.

Благодаря на чуждестранните ми колеги за подкрепата. Нека нямаме съмнения, че този вирус е категоричен факт, с който трябва да се внимава и да се справим. Повярвайте, коварен е, тежко е... семейството ми се раболя, всеки го изкара по различен начин. Баща ми, дъщеря ми, зет ми... бебето...

Да уважаваме и даваме дължимото на ангелите - нашите доктори, които водят всяка секунда от живота си борба за животите на болните!Благодаря, благодаря, благодаря на моя ангел кап. Д-р Караканов. Желая на всички хора никога да не изпадат в моето положение! Желая я ви да сте здрави и да пазите себе си и семействата си! Бог да ни пази всички и нашите ангели - докторите! Огромно благодаря за вниманието и подкрепата по време на боледуването ми!

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички