Идва ли краят на Гала? Тежка прогноза

Тя е водещата с най-много часове в ефир

Идва ли краят на Гала? Тежка прогноза | StandartNews.com

Зрителите на „На кафе” не спират да се чудят колко още ще издържи Гала в ефир. Феновете на предаването намаляват с всеки изминал ден, а в социалните мрежи се вихрят дискусии дали не е време блондинката да слезе от екран. Аудиторията на сутрешното лайфстайл предаване става все по-рехава, а зрителите не пестят критиките си към екипа, водещата и панелистите.

Гала е тв водещата с най-много часове в ефир. Тя бие дори Слави Трифонов и Кеворк Кеворкян по екранно време на живо на малкия екран, но вече може би е време да мине в заслужен отдих, пише „Уикенд”. 55-годишната блондинка стартира телевизионна си кариера в началото на 90-те години като едно от момичетата на късмета в телевизионната игра „Супершоу Невада” по БНТ. След това става водеща на няколко предавания, между които „Топмодел Зодиак“ по Канал 1, „Фамилия топ шоу“ по MSAT и в Евроком България – „Мис Столверк“.

На 9 октомври 2000 г. Гала започва работа в Нова телевизия като водеща на сутрешното предаване „На кафе“. Шоуто се задържа на екран до края на юли 2005 г. В началото на същата година Гала започва да води и още едно предаване по Нова телевизия – „Имаш поща“, което върви до 2008 г. Предаването приключва през 2013 г. През есента на 2007 г. Гала е водеща и на риалити шоуто „Пълна промяна“.

Малко след свалянето на „На кафе“ от екран Гала и Маги Халваджиян започват издаването на едноименното списание „На кафе“, което не изкара дълго на пазара. От 16 февруари 2009 г. „На кафе“ е отново възкръсна в сутрешния ефир на Нова телевизия и така вече повече от 13 години, но дали краят на една наистина славна епоха не наближава?!

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай