Идва ли краят на ерата "Хари и Меган"

Развод би струвал солено на принца

Идва ли краят на ерата "Хари и Меган" | StandartNews.com
  • Развод би струвал солено на принца

Британските медии продължават да раздуват предполагаемия задаващ се развод на принц Хари и Меган Маркъл. Пресата отбелязва, че двойката минава през тежък период от финансова гледна точка, който поражда и проблеми във връзката им. Кралските особи не са коментирали все още нито едно от твърденията по техен адрес, провокирани от факта, че съпрузите не отпразнуваха - поне не публично - петата годишнина от сватбата им през май.

Британският "Телеграф" предаде, че

отношенията им са в разпад.

От изданието са успели да разговарят с гримьора на Маркъл, който се кълне, че й е близък приятел. Та според изповедника Хари страдал за Англия: "Той определено е намерил своето място - всичко му е уредено в Калифорния, но домът му липсва".

Британският журналист и експерт по кралското семейство Том Бауър коментира, че "двамата са започнали да водят отделни животи, а Меган като че ли вече се изморява от Хари". Той също така твърди, че професионалните провали, през които преминават, им се отразяват зле. И че Хари вече има резервен вариант, ако се раздели с бившата актриса. Последните публикации по темата гласят, че той е отседнал в ексклузивен хотел на два часа път от семейното имение. Настаняването изисква депозит от 4000 долара, за да се получи достъп до стаите.

В допълнение към всички тези слухове британската преса съобщава, че Маркъл е подала иск за 80 милиона долара - иначе нямало да подпише документите за развод, и еднолично попечителство над двете им деца.

"Амбицията на принц Хари и Меган Маркъл да станат международна двойка с глобални хуманитарни каузи изглежда е на пауза", е мнението на кралският спец Алисън Бошоф. Според дамата има разминаване в бизнес плановете на съпрузите. Докато Меган е подписала самостоятелна сделка с холивудския агент Ари Емануел, принц Хари се връща към работата си с благотворителни кампании.

"Колко време остава до момента, в който Хари ще обърне гръб на живота в шоубизнеса, за който очевидно не е подходящ и в който не изглежда напълно удовлетворен", пита риторично Алисън Бошоф. Тя пише в "Дейли мейл", че Маркъл е доволна от подкаст поредицата си "Архетипи" със знаменитости, а принц Хари иска да ангажира с кампаниите си все повече световни лидери. Но фокусът на принца, добавя Алисън Бошоф, винаги е благотворителната работа. През март самият той каза, че е

воден от идеята да бъде полезен на обществото.

"Получавам толкова много удовлетворение, когато помагам на хората. Идеята, че мога да бъда в служба на другите, ме кара всеки ден да ставам от леглото", беше искрен той.

"Меган е израснала в света на развлекателния бизнес и имаше кариера в него, но принцът не изглежда твърде привлечен", отбелязва още Алисън Бошоф. Да не забравяме, че херцогът на Съсекс каза пред Опра Уинфри по време на прословутото интервю, че "Netflix и Spotify, всички те, никога не са били част от плана. Ние нямахме план. Предложението дойде в момента, в който семейството ми буквално ме отряза финансово и трябваше да намеря начин да ни осигуря стабилност."

"Меган подражава в амбицията си на Бони Хамър, бившият шеф в NBC, който й даде възможност да пробие с ролята в "Костюмари". Но дори когато тя лети стремглаво към по-големи и по-доходоносни медийни акции, съпругът й продължава да се концентрира върху семейството и психичното им равновесие", казва още Алисън Бошоф.

Преди дни кралската двойка дефилира за първи път пред обективите, откакто из медиите започнаха да циркулират слуховете за разрива в семейството. Хари и Меган бяха изловени от папараците по време на разходка - те се държаха за ръце с широки усмивки. Според някои обаче

това е само фасада.

Лейди Колин Кембъл, която написа седем книги за живота в династията, не е убедена в автентичността на появата. Тя твърди, че самата фотосесия е нагласена. Лейди Колин изтъква, че снимките са направени от звездния фотограф Карл Ларсън, който често се фука, че е приятел на семейство Съсекс. Самият той също тръби, че двойката е в перфектни отношения. Кембъл е скептично настроена към всяка негова дума и е убедена, че бракът на Хари наистина е в беда. "В момента, в който възникнат финансови проблеми, любовта изхвърча през прозореца. Може да сте сигурни, че пукнатините между тях не са от днес или вчера. Те са професионалисти, които играят театър в публичното пространство, но само идиот би им се вързал на номерата", безпощадна е Кембъл. И добавя, че никой не очаква от Хари и Меган да се втурнат на секундата към бракоразводните адвокати.

Съпрузите, естествено, обвиняват външни сили за неуспехите в кариерата си, след като избягаха от Великобритания. Поне това се шушука из пресата. "Те смятат, че наистина не са извадили късмет", казва източник от Лос Анджелис пред "Дейли мейл". Вътрешен човек добавя, че двойката сочи COVID-19, икономическите кризи, лошото здраве и последвалата смърт на принц Филип и кралица Елизабет II като причини за провала в частния сектор. Сега вече те са готови на всичко, за да си осигурят доходите, нужни за желания от тях начин на живот. "Ще направят всичко необходимо, за да поддържат луксозното си битие в Монтесито. Хари дори се съгласи

да проведе публична терапевтична сесия.

90-минутно събитие на живо с д-р Габор Мате", заяви източник пред "Ok! Magazine". Според него нищо не е изключено за двойката, ако то може да донесе големи пари. "Хари и Меган знаят, че възможностите им не са се развили според плана, но са решени да се възползват и да постигнат успех - независимо от обстоятелствата".

В списание "Rolling Stone" резюмират неуспехите на Съсекс така: "Те създадоха своя марка, която изцяло се гради върху войната срещу кралското семейство. Сега враждата им е в задънена улица и няма какво повече да се каже. Семейство Съсекс е в трудна позиция: апетитът към разрив с кралската институция намалява, защото храносмилането в толкова много различни формати вече изглежда пресилено".  Остава въпросът: Идва ли краят на ерата Хари и Меган?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай