"Хидрострой" АД избра име на новия си комплекс

"Хидрострой" АД избра име на новия си комплекс | StandartNews.com

"Лабиринт"! Това е името на комплекса, който вие, читателите на агенция "Стандарт нюз" дадохте на новия комплекс на компания "Хидростой" АД във Варна.

Корпорацията обяви конкурс за име на архитектурното бижу преди две седмици. А вие, читателите на "Стандарт нюз" измислихте хиляди имена и изпратихте своите предложения на посочения имейл.

Сега е време за награди!

Заради хилядите участници компанията "Хидрострой" АД реши да въчи не една, а цели три награди в размер на 500 лв. всяка.

Днес по-късно в присъствието на нотариус екипът на агенция "Стандарт нюз" ще изтегли имената на победителите. Заради големия брой участници посочили името "Лабиринт" със жребий ще бъдат избрани тримата победители.

Очаквайте на живо жребия и имената на победителите по-късно през деня на www.standartnews.com

Жилищните сгради до ул. "Андрей Сахаров" в морската столица ще бъдат от затворен тип с пропускателен режим, видео наблюдение и 24-часова охрана.

В модерния комплекс на инвеститора "Мавели" АД и на изпълнителя "Хидрострой" АД е предвиден още централен вътрешен двор, преливащ в богато озеленен парк с водни площи, детски площадки и зони за отдих.

В партерния етаж на една от сградите са предвидени още бистро, клон на банка и салон за красота. Клиентите, които ще посещават обществените зони няма да имат достъп до жилищната част на комплекса, с цел осигуряване сигурност и комфорт на живущите.

Идейното решение на проекта е на арх. Светослав Станиславов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай