Хармония и любов

Хармония и любов | StandartNews.com

Коледа! Всичко, за което се сещаме при споменаването й, присъства в характеристиката на предстоящия период. Звездните обстоятелства ще ни позволят да прекараме празничните дни в спокойствието на семейната атмосфера, в тесен домашен кръг.

Присъствието на връзка Венера/Плутон раздвижва най-дълбоките пластове на душата. Оттам излизат пробудени чувства на съпричастност и състрадание, на човещина, проявени навреме и по подходящия начин.
От гледна точка на астрологията, седмица започна и свършва със събития, предизвикани от емоциите покрай празника, които същевременно са наситени с обикновени, по-малки или по-големи, човешки радости. Звездните аспекти ще се погрижат за спокойствието във взаимоотношенията, за постигането на хармония в партньорството.
Между 21 и 25 декември се явяват възможности за подобряване на финансовото положение, за получаване на парични награди, премии.
Поради намесата на Уран в цитираните планетни комбинациите, събитията ще ни изненадват, а обстоятелствата понякога ще ни предлагат неочакван вариант за разрешаването на заплетени казуси.

Овен

Избягвайте конфликтите

Вълнувате се от общуването с околните, от отношенията в колектива и дали сте в хармония със своите близки. Стремежът ви за постигне на семейно щастие е под закрилата на звездите. Спокойно приемете правото на отсрещната страна на мнение и се постарайте да изразявате своето с приветливи думи. Колкото по-успешно маневрирате и по-настойчиви сте в заобикалянето на възможните конфликтни точки на 20, 21 и на 22 декември, толкова по-спокойни и приятни ще са дните ви, в очакване на големия празник.

Телец

Повече жар в чувствата

Моля, наложете си да стоите далеч от суматохата по предпразничното пазаруване. Вие се нуждаете от времето за нещо друго - за общуване, за довършване на старите задачи, за избор на линия на поведение в професионалната сфера през следващата година. Разбирайте горното изречение като препоръката на аспекта Меркурий/Юпитер /Меркурий и Юпитер попадат в лупичката/. Предлагам ви след 23 декември да се посветите единствено и само на семейно-домашните, на партньорските или на родителските отговорности. Така си гарантирате постигането на вътрешна удовлетвореност и ще чуете добрите думи, които ще сгреят душата ви. Как точно да постъпите, ли? Всичко зависи от положенията в индивидуалната ви карта, но въпреки това, смея да твърдя, че точно сега вие имате нужда от повече жар в чувствата.

Близнаци

Предстои разнежване

Вие сте отворени за преживявания, попивате емоциите. Искрени и откровени сте пред хората, които няма да се възползват от вас, нито ще ви наранят в моментите на разнежване. Може би, точно поради това за вас няма почивка дори през почивните дни. Вие ще пътувате, ще променяте и ще реорганизирате делника си. Активността и действията ви трябва да са насочени към онези преки задължения или новопоставени задачи, за които сте постигнали разбирателство с околните. Забравете за работата. Насочете мислите и усилията си към разширяване на контактите. За да се организирате по-добре и да сте в час с хода на бързите промени в ситуациите, вие се нуждаете от информация и от познания, с които не разполагате.

Рак

Без песимизъм

Съсредоточени и концентрирани сте. Готови сте с усилия на волята да сбъднете нечие желание. В намеренията ви прозира, че сте си поставили за цел да увеличите приходите и материалните придобивки. Набелязали сте и за какво да похарчите пари по празници, но и да ви останат за след това. Толкова сте запленени от подобни идеи, че не се интересувате как точно ще ги реализирате - интуитивно чувствате, че обстоятелствата ще ви помогнат. Вярно е. Ползвате се директно от силата на Меркурий/Юпитер /Меркурий и Юпитер попадат в лупичката/ и можете да си позволите да забравите за опасенията и песимизма.
Единствените неясноти са свързани с процесите и промените на работното ви място. Смятате, че там предстоят размествания, но не искате да мислите сега за тях.

Лъв

Време е за анализ

Днес вие сте чаровни и неудържими. Не приемате извинения и отказ, готови сте да защитавате своята малка общност и нейните интереси докрай. Може би, има моменти, в които се питате дали ви е необходимо да се ангажирате толкова? И как да откриете кое е достойното за вас предложение? Претегляйте обстоятелствата. Преди всичко бранете извоювания си авторитет. Настоящият е момент е за анализи и за спокойни размисли. Късно е да съжалявате за ненаправеното, но е рано за големи планове. За сметка на това, можете да си позволите повече свобода за действията си в различните сфери от делничното. Проявете вашата емоционалност, самоувереност и артистизъм във взаимоотношенията. Покажете чувства си, изкажете пристрастия си по нетрадиционен, необичаен начин. Резултатът, сигурна съм, ще е поразителен.

Дева

Волята расте

Вашата година бе забележителна. Поздравихте се с израстване на волята по отношение на чувствата и на емоциите. Констатирам, че много по-добре се контролирате. Тази опитност ще ви помогне да обявите пред близки хора и пред приятелите си какво възнамерявате да направите през следващите месеци: да посветите още време за откриване на тайните на познанието, за нови образователни програми, за себеусъвършенстването. Явно, хората на изкуството и онези представители на знака, които все още не са направили своя избор по отношение на професия, занимание, бизнес, ще попаднат неочаквано на блестяща идея. Те ще насочат мисълта си в тази посока и тя ще заработи напълни обороти още през предстоящите дни.

Везни

Уют вкъщи

В своята годишната си обиколка по зодиакалната лента, на 22 декември транзитиращото Слънце стига до територията на знака Козирог. Тази година то сключва аспекти, които ви предразполагат да сте по-уверени и да търсите ново поле за изявата си. Планетите Меркурий, Юпитер, Сатурн и Нептун влизат в сложни отношения със Слънцето до края на разглеждания период /Слънце, Меркурий, Юпитер, Сатурн и Нептун да попаднат в малката лупа /. Всички заедно ви залюляват в ритъм, позволяващ ви да се насладите на прекрасни моменти преди Коледа. От вас се иска да отделите време за отдих и за спокойни занимания, да се откажете от пътуванията и от натоварващите ви срещи. В процес сте на търсене на важните ви отговори.

Скорпион

Прогрес и успех

Вие сте във вихъра си. Приятелите и колегите ще разберат каква те означават за вас. Въздействието на силните вибрации от страна на Слънце, Меркурий, Юпитер /Слънце, Меркурий, Юпитер попадат в лупичката/ ще има още една линия на изява: ще се трансформира в смели проекти, в които вие ще чертаете промени, дори трансформации в работните дела, ще замисляте реорганизация на заниманията си, на бизнеса. С това отговорностите ви не се изчерпват. В предвижданията за седмицата присъства ангажимент към семейството. Налага се да наваксвате с нови приходи попълването на бюджета, тъй като зимните ваканции - вашите, на децата ви, предстоят. Дните от 19 до 23 декември посветете на изпълнението именно на тази задача. Надявам се, че сте предвидили как да действате. Очаквам преди Коледа да подпишете договор, споразумение, по които ще работите през следващата година.

Стрелец

Очаква ви флирт

Не започвайте седмицата с прикрит песимизъм и ниско самочувствие. Звездните характеристики дават добър шанс за реализацията на замислите. Единствено е необходимо да приемете, че препятствията се дават, за да бъдат преодолявани, а не да ви отказват от намеренията. Предлагам да съсредоточите вниманието си върху качеството на интимния живот. Вие имате високи изисквания към партньорите и партньорството. Към днешна дата сте настроение да реагирате свръх емоционално. На 21 - 23 декември съберете сили да разговаряте. Дори да последва сблъсък на виждания, убедена съм, че сагата ще завърши по-бързо от очакваното и то с щастлива развръзка.

Козирог

Бизнес идеи

Звездната характеристика на периода позволява изяви, поощрява смели стъпки в бизнеса за постигане на по-добри резултати. Срещайте се с хора, пътувайте. Всяка информация, събрана днес, утре ще се окаже полезна. Това, че ще се разкрепостите желанията си, ще даде необикновен заряд на действията ви. Възможно е, много от вас да стигнат до важни и верни прозрение за случващото се във вашия дом, с вашите дела или с близките ви. Сигурна съм, че между 19 и 23 декември имате нужда да видите със собствените очи реалността на живота си и че моментът е подходящ. Точно тогава, на посочените дати на мнозина ще им се наложи да доказват способностите си пред други хора. Няма как, сигурно ще се наложи да поемете следваща порция отговорност. Но преди това, предстоят празници. Насладете им се.

Водолей

Пазете се от еуфорията

Вие сте привлечени от идеята за чудеса по Коледа и не сте много предпазливи. Хвърляте се през глава в действие и сте готови да стартирате различни начинания. Надявам се, благоприятното съчетание между Слънце и Меркурий и Юпитер /Слънце, Меркурий и Юпитер да попадат в лупичката/ да ви защити от необратими последствия. Към това се прибавя опасността от силно емоционални реакции на събития и случки от реалността на делника. Дните от 19 до 23 декември се управляват от високото ви самочувствие и очаквания. Те няма да се оправдаят, ако сте били надценили възможностите си. Всъщност, това е и един вид отговор на въпроса: дали живеете в крак с реалността? Пожелавам на всеки да си направи съответните изводи и да не позволи силните енергии да ви носят по течението. Правете и обещавайте само онова, което сте премислили.

Риби

Приятелите помагат

През идните дни събитията ще изпробват вашите способности да анализирате. Важно е да си създавате вярно впечатление за случващото. Не на шега ще изпитате затруднения да се ориентирате в многообразието от събития. Първи близките ви ще забележат смущението. Предлагам, дните от 19 до 23 декември да прекарате в тяхната компания като напълно съзнателно ограничавате контактите си. Предстоящият аспект между транзитиращото Слънце с Юпитер / Слънце и Юпитер да попаднат в лупичката /, който ще се развие през този и следващия период, е в състояние да ви изстреля във висините на успеха, ако точно, ясно и правилно сте набелязали целите си. Поставя ви се още едно условие: Да сте си създали подобаващ, сериозен кръг от поддръжници, последователи, единомишленици. Ако сте предвидили предстоящите празнични дни за далечни пътувания, ще ги реализирате в пълен обем, но това не ви освобождава от изпълнението на обещанията към близките и любимите хора до вас.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай