Грозен скандал в "Ергенът", подобни обиди не бяха изричани досега

Дамите се хванаха за гушите

Грозен скандал в "Ергенът", подобни обиди не бяха изричани досега | StandartNews.com

Грандиозен скандал в новия епизод на "Ергенът".

Главни действащи лица бяха Виктория и Теа. Повод за скандалът между двете дами бе изговарянето на прякора на работещата в БФС брюнетка.

Половината претендентки за сърцето на Алек трябваше да останат затворени във вилата и да не участват в коктейла навън. Причината е, че загубиха играта с останалите девойки. 

Киара и Теа обаче нарушиха правилата и си откраднаха няколко минутки с бизнесмена, а после започнаха да разказват за преживяването. Думите на Теа обаче моментално провокираха Виктория:

"Млъкни малко, Теа. Всеки път наливаш ти. Все искаш да си център на събитието", поде Виктория.

"Цър-пър, изобщо не искам да те слушам", отвърна й Теа.

"Ако още един път чуя да ми викаш "Цър пър", няма да е добре за теб, защото си имам име. Това са обиди. Не си ми на нивото, за да ме копираш", отсече тя.

"Ти говориш за монолози, но аз последна започнах да те наричам така", оправда се танцьорката. 

"Никой не съм чула да ми вика така", отвърна й Виктория.

"Те се крият. Още не първия-втория коктейл питах кой е Цър-пър, защото дори не знаех, бях пияна", призна си блондинката.

"Аз не съм мишката тука", кресна Виктория в отговор. 

"Ти си най-грозната и най-смрадливата. Хората имат очи. Каквото и да говориш, по-хубава няма да станеш", отвърна й на висок тон Теа

"И 5 часа да те оправят, ще си същият парцал. Ще викаш Цък-пър на майка си", избухна Вики, а опонентката й отиде към спалното помещение.

"Всеки път ще си мълчим. Днес от два часа се занимават 6 човека с нея и им се качва на главата. Майка й и баща й не са си свършили работата. Тя е невъзпитано същество, което няма елементарно възпитание и уважение. Аре майната ти, ще те търпя сякаш цял ден да те слушам", говореше зад гърба й Вики. 

"Кажи бе, Цър-пър", поде Теа при връщането си и продължи: "Чувам по мой адрес гадния ти глас да говори за мен. Нали знаеш, че Алек те държи защото му е жал за теб заради визията ти и грозния ти глас", каза тя.

"Визия ти ли имаш? Дето слагаш по 5 сутиена!", изкрещя Виктория.

"Губя мозъчни клетки при разговор с теб", отвърна Теа.

"Ама ти принципно нямаш. Аз имам мозъчни клетки, аз имам поне висше образование, ти и това нямаш. Я не ми говори", побесня брюнетката.

"Като станеш какво?! Ще ти вкарам едно токче и ще умреш, бе селянко! Циганко! Личи ти от 100 километра - с лилави венци и пъпки", каза танцьорката, диджей и актриса.

"Мен поне не ме е страх да изляза без грим", просто каза Вики в отговор. 

"Тя е тъпа, грозна, черна и мръсна. Тя вчера на басейна ми каза какъв артист съм и колко ми се кефи и ми се радва. Кльщава, мръсна, черна, гадна. Не искам да влизам в разговор с това цигане. Нека си крещи там, не ме интересува", коментира Теа пред камерите.

В разпрата се намеси и Киара, която разкри, че Теа е хвърляла мръсно бельо в банята, а пък блондинката я нападна, че тя пък имала вагинална инфекция, а тя не я била издала.

Градусите в къщата наистина се нажежиха, а драмата просто сякаш не спираше.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай