Гришо се закле: Никога не съм пил!

Григор Димитров беше интервюиран от Даниела Хантухова

Гришо се закле: Никога не съм пил! | StandartNews.com

Най-добрият български тенисист Григор Димитров беше интервюиран от Даниела Хантухова за турнира от Големия шлем "Ролан Гарос", който наближава.

"В началото Париж много ми харесваше и с времето откривах много нови неща. Точно, когато най-много се влюбих в града, трябваше да напусна. Винаги когато се връщам, се появяват всякакви спомени и това много ми харесва.

Нови причини, поради които харесвам града и турнира.

Много започва да ми харесва. Понякога идвам само за уикенд. В началото харесвах най-много храната, но след това исках да открия нови паркове, места, кафенета и дестинации с повече история. Намерих едно ателие за изкуства и си казах, че ще отида следващия път.", каза Григор Димитров.

"Когато започнах да се интересувам от мода, беше много важно за мен да знам какво искам да нося. Много бързо ми се получи. Не харесвам уникални неща, които са различни - бижута, часовници... всичко е в детайлите.

Имах честта да отида на шоу на Долче и Габана. Бях поканен от Ана Уинтор, най-страхотният човек за всички времена.

За храна - предпочитам италианска. кухня. 

Предпочитан алкохол? Никога не съм опитвал алкохол, така че не знам. През целия си живот не съм близвал алкохол. Питай когото искаш. Заклевам се.", каза Гришо пред Хантухова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай