Вторник,

Гореща новина! Ето кой печели "Хелс Китчън" (СНИМКА)

От: СТАНДАРТ -
8181
Гореща новина! Ето кой печели "Хелс Китчън" (СНИМКА)
A
A
A

Новина за култовото готварско риалити  „Хелс Китчън“ нажежи мрежата. Независимо, че до края на шоуто остава още месец, изтече информация кой печели 100 бона от Кухнята на Ада.

Това е 29-годишният кулинарен бизнесмен Станислав Иванов, станал известен покрай „Хелс Китчън“ като „Секси готвачът”. Той е човекът, който по принцип най-много се харесва на зрителите, а и когото шеф Ангелов също най-често одобрява, твърди „Уикенд”.

Станислав е майстор в десертите, тъй като има сладкарски цех в Перник, където живее от години. Иначе е родом от Ямбол.

Въпреки че бизнесът му върви добре, той отдавна иска да е известен. Започва със социалната мрежа „Тик-Ток“, където се прочува с готвене, когато е гол до кръста. Така привлича вниманието на дамите и набира последователи.

Станислав е фитнес маниак и има перфектно тяло. Това му помага да бъде харесван от повечето жени, което се вижда и в „Хелс Китчън“.Младият готвач умее да приготвя не само сладки изделия, но и всякакви други. Това е още един плюс за жената, която ще се омъжи за него, освен чека за 100 000 лв.

Другата му награда е място до шеф Ангелов в ресторанта му. Дали е приел поканата, не е ясно, понеже той вече развива успешен бизнес и сам.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com