Гордън Рамзи с ново шоу

Култовият готвач завладява „Фокс“ с комедия, заснета с една камера

Гордън Рамзи с ново шоу | StandartNews.com

Култовият готвач Гордън Рамзи готви ново шоу за „Фокс“. Рамзи, който вече има няколко предавания по телевизията, разработва комедия, заснета само с една камера. От студиото са пуснали поръчката за сценарий и продуценти ще бъдат Стивън Крег и Брайън Брадли. Гордън обаче няма да участва пред камерите, а само ще менажира проекта чрез фирмата си „Studio Ramsay“.

Комедията ще разкаже историята на младата готвачка Лаура, която решава да се пробва със самостоятелна кариера, след като се е скарала с ментора си – нравствен перфекционист, напомнящ на Рамзи. Тя смята, че има по-добър начин да ръководиш кухнята и отваря собствен ресторант. Но съдбата ги събира повторно със стария й учител и сега тя трябва да се разправя с него както в професионален, така и в личен план.

Това ще бъде поредната продукция на готвача за „Фокс“. Той вече се вихри в „Кухнята на Ада“, MasterChef“, „MasterChef Junior“ и „Gordon Ramsay's 24 Hours to Hell and Back“. Последно Рамзи оглави поредицата на Нешънъл Джиографик „Gordon Ramsay: Uncharted“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай