Голяма промяна за сина на Ламбо, какво следва

Владимир има сериозни планове за бъдещето

Голяма промяна за сина на Ламбо, какво следва | StandartNews.com

Синът на обичания актьор Стефан Данаилов - Владимир, май има сериозни планове за бъдещето, защото си е купил огромна къща на два етажа с просторна всекидневна и няколко спални в градчето Хънтингтън в Западна Вирджиния. Имотът му разполага с огромен зелен двор, за който Влади може да има доста колоритни планове, свързани с поколение.

Близки до наследника на легендата издават, че Влади е бързал да купи голяма къща, защото с жена му очакват с трепет своя първи наследник. Засега обаче, нито той, нито Виктория признават нещо по темата. Вероятно именно бременността е и причината в момента двойката да е за кратко в България, където са посетили няколко пъти бабата на Влади и майка на Ирен Кривошиева, която е вече на достолепните 92 години.

"Къщата е доста скъпа, но с жена му теглиха кредит и сега ще го погасяват всеки месец. Влади се премести в новия си дом в края на май, предния ден, преди да пътува за България. Сега той е в София заедно с жена си Виктория. Ще останат тук до 12 юни. Той посети няколко пъти и майка ми, която вече е на 92 години. Бяха и на море, като се върнат ще идем за няколко дни из България", потвърди и актрисата пред столичен седмичник.

"Отвъд океана е така, първо имаш къща, после бебе", добавя с усмивка още актрисата.

Влади и Виктория се ожениха преди четири години, като тя прие православието, за да могат да се венчаят в църква отвъд океана. Иначе са заедно от поне 16 лета.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай