Голяма промяна за Иван и Андрей. Решението

Какво следва

Голяма промяна за Иван и Андрей. Решението | StandartNews.com

Водещите на "Фермата" Иван и Андрей последваха най-модерната диета, за да си гарантират отлично здраве и добра форма, признаха самите те в риалитито. Двамата са фенове на "глюкозната революция" - хранителен режим, при който е важно не какво ядеш, а в каква последователност приемаш продуктите.

Като спазваш правилния ред, можеш да контролираш кръвната си захар и килограмите си, при това без съсипващи ограничения. Книгата "Глюкозната революция" на французойката Джеси Инчауспе оглавява както световните класации, така и българските - номер 1 е по слушаумост в топ 50 на платформата за аудиокниги.

"Ако искаш глюкозата ти да е ниска, трябва винаги да започваш със салатата. Имам приятели, италианци, които първо започват с пастата, за разлика от нас, българите", обясни Андрей, докато гледаше как един от участниците във "Фермата" - синът на актьора Сашо Дойнов, режисьорът Станислав, си реже домати и краставици.

"Жена ми го знае този режим и също ме кара да ям салатата в началото", допълни Иван, който е обвързан с кулинарката Ирина, пише "Дир".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай