Голяма промяна за Диана Любенова. Нова работа

Актрисата започва ново токшоу

Голяма промяна за Диана Любенова. Нова работа | StandartNews.com

Любимата актриса и тв водеща Диана Любенова започва ново токшоу, което ще носи нейното име - “Имате среща... с Диана Любенова”. То ще се излъчва по обществената телевизия. Предаването тръгва от 12 ноември и ще се излъчва всяка неделя от 18 ч. по БНТ.

Щастлива съм да стана част от голямото семейство на БНТ. Радвам се и на топлия прием и професионализъм от страна на екипа, с който започнахме работа. Вярвам, че заедно ще отговорим на високите изисквания на аудиторията, казва тв водещата.

Известни личности от сферата на изкуството, културата, музиката, театъра, журналистиката и спорта ще бъдат гости в новото токшоу. А темите, по които ще говорят, са за мечтите им, за пътя към успеха, хубавите и трудните моменти в живота, приятелствата.

Диана Любенова си тръгна от Би Ти Ви преди няколко месеца, когато стана ясно, че вече няма да води с Жени Марчева магазинното предаване “Тази събота”. Тя беше негово лице от септември 2013 г. На мястото на водещите през уикенда дойдоха двама от най-младите репортери на бТВ - Митьо Маринов и Бесте Сабри.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай