Голяма промяна с Кейт и Уилям. Направиха нещо невероятно

Херцозите смаяха всички на Острова

Голяма промяна с Кейт и Уилям. Направиха нещо невероятно | StandartNews.com

Принц Уилям и Кейт Мидълтън отново приковаха погледите на света към себе си. Двамата покориха отвесните скали на националния парк Брекън Бийкънс, влизайки в ролята на алпинисти. 

Принцът и принцесата взеха участие в планинско катерене. Двамата станаха свидетели как се ползват кучета за медицински операции и оказване на първа медицинска помощ. По време на изкачването Кейт и нейният съпруг бяха облечени с червени планински дрехи, изглеждайки като истински алпинисти. Преди да стигнат до върха Кейт е предупредила Уилям, че не се състезават.

По пътя на експедицията двойката се е запознала с членове на Планинската спасителна служба, които са оказвали помощ през цялата част на експедицията. След изтощителното катерене двамата са се почерпили с вкусна пица в ресторант наблизо.Британските медии съобщиха, че бъдещият крал и съпругата му са почерпили и спасителните екипи, които работят в района. Двамата занесли лично пиците на смелите мъже.

Херцозите са поръчали три Маргарити, три пици с пеперони, три с пиле на барбекю и три с козе сирене. Сметката, която са платили е била над 120 британски лири.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай