Голяма промяна. Пенсионираха червения цвят за Коледа

Джуджетата вече са с бермуди

Голяма промяна. Пенсионираха червения цвят за Коледа | StandartNews.com

Тази ужасна удари и Коледата. Пенсионираха червеното, на мода излиза розовото. Поне такава е тенденцията, която става ясна от първите големите магазини, които наредиха украсата, пише Флагман.

Коледните джуджета и чорапчета за подаръци по празниците вече не са в обичайните за Коледа цветове – червено и бяло, а в розово или лилаво. 

По щандовете са накичени малки и големи фигурки на джуджета, като за 70-сантиметрово гномче ще трябва да платите 29,99 лв. Интересното е, че има още два месеца до Коледните празници, но щандовете с новите модерни помощници на белобрадия старец свършват доста бързо.

Джуджетата от новата колекция обаче имат странна визия – облечени са с бермуди, с плетени или плюшени шапки и са без очи. От фигурките има е женски вариант – с плитки, макар че в легендата за Дядо Мраз има само един женски елф - Мери Захарния бонбон, която отговаря за коледните лакомства, помага в кухнята и е личната асистентка на Дядо Коледа.

По стелажите са наредени и различни видове коледни играчки. Познатите пластмасови топки и шишарки вече са демоде. Новата тенденция украсата да е от велур, а цветове са тъмночервен и тъмносин. Дори декоративните еленчета вече са с друга концепция.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай