Голяма победа за Джони Деп, върна си престижна работа

Той продължава да жъне успехи, след като спечели делото за клевета срещу бившата си

Голяма победа за Джони Деп, върна си престижна работа | StandartNews.com

Холивудската звезда Джони Деп отново ще бъде лице на парфюма Sauvage на модната къща "Диор", предаде ДПА.

Актьорът (59 г.) продължава да жъне успехи, след като спечели делото за клевета срещу бившата си съпруга Амбър Хърд през юни. Възходът му в известна степен се дължи и на многогодишния договор, който наскоро подписа с модната къща, съобщава сайтът TMZ.

Седемцифрената сделка ще направи носителя на награда "Оскар", парафирал за първи път контракт с "Диор" през 2015 г., отново лице на мъжкия аромат Sauvage.

В съвместна публикация в Инстаграм с Деп модната къща сподели черно-бели снимки на актьора, направени от фотографа Грег Уилямс. Те са заснети наскоро, преди Джони Деп да участва в концерт в Париж с Джеф Бек. Кадрите ще бъдат използвани в новата кампания на "Диор", разказват запознати пред сайта TMZ.

Рекламата с Джони Деп за аромата изчезна от телевизионния екран след обвиненията на бившата му съпруга Хърд, но след това се върна още преди обявяването на съдебната победа на актьора.

Бурната връзка на бившата холивудска двойка зае централно място по-рано тази година в шумен процес за клевета, по време на който излязоха неприятни подробности. Деп поиска обезщетение от 50 милиона щатски долара, а 36-годишната звезда от "Аквамен" настоя за 100 милиона щатски долара в насрещен иск. В основата на делото бе статията на Амбър Хърд във в. "Вашингтон пост" от 2018 г., в която тя се представя за "публична личност, жертва на домашно насилие", въпреки че никога не посочила поименно Деп.

Съд във Вирджиния през юни обаче определи актьорът да получи обезщетение от над 10 милиона щатски долара. На Хърд пък бяха присъдени 2 милиона щатски долара, припомня ДПА.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай