Четвъртък,

Голяма изненада за Аня Пенчева. Откъде идва

От: Редактор -
10351
Голяма изненада за Аня Пенчева. Откъде идва
A
A
A

Щедър подарък е получила актрисата Аня Пенчева от съпруга си Ивайло Караньотов. В интернет предаване тя сподели, че любимият й я е изненадал с луксозен джип „Волво”, който бил бутиково изпълнение. В света имало лимитиран брой такива автомобили, а тя притежавала един от малкото.

Освен че джипът бил известен като най-сигурния автомобил в световен мащаб, разполагал с редица екстри, а интериорът в купето бил дизайнерски.

Над 20 автомобила съм имала. Последният – „Волво”, много го харесвам. Послушна, благодарна и глезена жена съм и когато Ивайло ми вземе кола, без значение марката й, не мрънкам и не питам, направо се качвам и я карам. И вече почнах много да разбирам от всичко под капака на всеки автомобил”, споделя с усмивка Аня.

Звездата на Народния театър върна лентата назад и призна, че невинаги е сядала зад волана на лъскави и луксозни автомобили. Първата й собствена кола била лада, модел „Самара”, в бял цвят, а смяната на скоростите в нея било същинско приключение и подвиг за актрисата=

Емблематични спомени Аня пази и от автомобила от зората на звездната й кариера – малко фиатче, каквото притежавал и Стефан Данаилов.

След запознанството си с втория си съпруг Ивайло обаче Пенчева заменила джобния размер коли с по-мощни джипове.

Инцидентът с дъщеря й Петя преди време не отказал Аня от шофирането, а към днешна дата тя признава, че зад волана не се напряга, а си почива. Когато била изнервена и ядосана, се качвала на джипа си и карала без посока, докато лошото настроение я напуснело. „Сядам на волана и изключвам напълно. Много обичам да шофирам”, казва Пенчева.

 


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com