Голяма изненада! Разпадна се ВИП двойка у нас

Коя е причината за раздялата

Голяма изненада! Разпадна се ВИП двойка у нас | StandartNews.com

Разпадна се най-известната ни спортна двойка! Тенисистът и бившата гимнастичка са разделени. Връзката им продължи около три години. И приключи тихомълком, като никой от тях не обяви края й. Вместо това тенисистът и гимнастичката предпочетоха да мълчат и да продължат живота си поотделно.

Според близки до Мико и бронзовата медалистка с ансамбъла от олимпиадата в Рио двамата са се разделили още преди няколко месеца. Станало е през пролетта. Едва тези дни това получи и потвърждение. Кузманов празнува със закъснение 30-ия си рожден ден с бурен купон в родния си град Пловдив.

Той събра най-близките си хора и приятелите си, но от Християна нямаше и помен. По същото време гимнастичката бе ангажирана с бизнеса си в Стара Загора. Същата вечер Хриси пътува до Пловдив пак по работа, но не се появи на купона на бившия си.

Причината за раздялата на любимците на спортните фенове не е известна. Най-вероятно в основата е изключителната им заетост в професионален план. Мико обикаля света по тенис турнири. Християна, от своя страна, сега е съдия по художествена гимнастика. Често пътува за различни състезания. Така  двамата често бяха разделени заради ангажиментите си.

Мико и Християна се събраха в началото на 2020-а. Преди това четири години бяха само приятели. Първата им целувка е след завръщането на тенисиста от АТП Къп. Двамата бързо се превърнаха в любима на мнозина двойка - млади, красиви, успешни и влюбени.

“Моята мечта е свързана с нея - да прекараме заедно целия си живот", споделяше неведнъж Кузманов. Мечтата му явно няма да се сбъдне. Три години по-късно той и Християна са разделени, пише Пловдив 24..

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай