Голяма изненада! Кой ще води новия "Сървайвър"

Зрителите също ще имат ключово участие

Голяма изненада! Кой ще води новия "Сървайвър" | StandartNews.com

Феновете на "Сървайвър" ще са истински изненадани от факта, че вече няма да гледат на екран досегашното лице на риалитито Владо Карамазов. Но новият водещ не е непознат, а е човек, който е тясно свързан с шоуто от години. 

На 18, 19 и 20 февруари от 20:00 часа приключението "Сървайвър" ще даде начало на новия сезон на оригинала в риалити продукциите в българския ефир.

За водещ продуцентите този път са избрали бившият футболист Ваня Джаферович, който е печелил един от сезоните и доказа, че няма равен в правенето на стратегии. А по всичко личи, че Джаферович обича да бъде под светлините на прожекторите и обиколи всички риалити формати, които се излъчват в родния ефир. 

Той ще съпроводи участниците от двата отбора - „Известни“ и „Войни“, през най-дългото до момента в България издание на предаването. В продължение на 90 дни двете племена ще мерят сили в невиждани по мащаб битки=

Зрителите този сезон ще имат решаващ глас в това кой да продължи напред и да спечели големия финал. След премиерните епизоди “Survivor” 7 ще се излъчва в дните неделя, понеделник и вторник от 20:00 до 23:00 часа.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай