Голяма изненада! Иван и Андрей стартират нов проект (снимки)

Все още не издават нищо ново

Голяма изненада! Иван и Андрей стартират нов проект (снимки) | StandartNews.com

Андрей Арнаудов постна интересно за зрителите видео в мрежата. То изненада доста от тях. Продуцентът дръпна едно слово, което провокира двусмислие.

Някои в мрежата дори подозират, че това се случва, защото бъдещето на патриотичното шоу на bTV "Фермата" все още не е ясно, вероятно заради новопоявилото се шоу "Кой да знае", което предизвиква сериозен интерес засега.

"Искам да направя много бърз и ударен лайф, в който да ви питам три неща. Тъй като с Иван обявихме, че за първи път след 25 години работа ще имаме онлайн предаване, искам да ви питам - гледате ли редовно телевизия и ако не - защо, какво точно гледате в интернет и как според вас трябва да се казва новото ни онлайн предаване, което започва много скоро", каза Андрей, а думите му провокираха доста реакции.

"Когато един човек ми каже на 30-тата секунда, че не гледа телевизия, за мен това означава, че той със сигурност гледа телевизия абсолютно всеки ден, минимум два часа, даже е зверски пристрастен към нея", добави още Андрей.

Много скоро Иван и Андрей явно ще изненадат с нов проект, за който обаче все още не издават почти нищо, освен, че ще бъде в онлайн пространството, пише show.blitz.bg.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай