Голям трус за щерката на Анахид Тачева! Драмата

Проблемите за Теодора продължават

Голям трус за щерката на Анахид Тачева! Драмата | StandartNews.com

Драмата за дете на легендарна тв звезда продължава.

Любимата телевизионна говорителка Анахид Тачева се отиде от този свят миналата година, но с огромна рана в сърцето си. Заради смъртта на сина си, легендарния водещ  Димитър и най-вече на щерката Теодора, плод на любовта й с големия актьор Коста Цонев.

Анахид Тачева има още една дъщеря, която е от втория й брак. Тя живее в Америка със съпруга си и децата, а Тачева бе при тях.

От трите й деца, най-голяма болка й донесе съдбата на дъщеря й Теодора. Тя дори направи опит за самоубийство през 2017 година с коктейл от водка и приспивателни, който я изпрати в кома. Лекарите едва я спасиха,  а майка й долетя от Америка спешно, за да се погрижи за сина й Давид.  Малкото момче бе пратено в приемно семейство. Но благодарение на грижите на майка й  и роднините им тя се закрепи психически и си върна сина.

Въпреки дипломите, владеенето на четири езика, Теодора не успя да се реализира в Италия, където живя 25 години, нито в родината си.

Теодора се пробва да работи какво ли не, но не успя. Продаде и наследствения си апартамент, понежео закъса финансово. А  и залитането по чашката наля „вода във воденицата“.Сега щерката на Анахид Тачева и Коста Цонев  се е  регистрирала в сайт, където се предлага за болногледачка, пише Клюки.бг..

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай