Голям скандал в НОВА! Зрителите побесняха

Коя е причината за напрежението

Голям скандал в НОВА! Зрителите побесняха | StandartNews.com

Поля и Здравко от Варна са поредните участници, които се разделиха с романтичното състезание „Един за друг“.

Разведената двойка, която даде втори шанс на връзката си, не успя да получи достатъчно подкрепа и се сбогува с вилата на любовта. Конкурентите им по време на елиминациите бяха Виктория и Георги, за които гласуваха пет двойки.

Предизвикателство за издръжливост очакваше двойките в тандемната игра, която провери доколко е добра комуникацията между партньорите и готови ли са да се подкрепят в трудни моменти.

Победители в изпитанието станаха Радина и Петър, които се спасиха от номинацията с доброто си представяне. Въпреки че спечелиха и паричния бонус от 2500 лв., те не успяха да спечелят титлата „Супердвойка на седмицата“, която отиде при Кристина и Артьом. Те получиха ключова привилегия – да изберат още две двойки, които да се включат в битката за спасение.

Мрежата обаче пламна от негодувание. Ето част от коментарите:

"Поли и Здравко..първо, че са варненци.. искрени, истински в своята неперфектност, непринудени, не влязоха в коалиции, лицемерни игрички, фалш и стратегии, не се правиха на палячовци.."

"Въпрос към продукцията: Защо няма таймер? Ние сме зрители на нагласен продукт най-вероятно и нямаме право да гледаме времето, за да определите по ваши симпатии кои двойки да са пред телевизора"

"Поли и Здравко-истинските!"

"Улегнали хора но като във всеки сезон гледат да изгонят сериозните и остават тия на по 20 години"

"Поля и Здравко. Като чуя гласовете на Жоро и Викси, Микси, получавам стомашен проблем... Мрънкането и лигнята им ми идват малко в повече..."

Следващата седмица участниците ще попаднат в банята на любовта, в която комуникацията ще бъде от решаващо значение.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай