Голям капан за рускинята от Ергенът. Какво й скроиха

Блокаж заради ритуални пари

Голям капан за рускинята от Ергенът. Какво й скроиха | StandartNews.com

Въпреки победата в Ергенът Виктория претърпя тежък удар.

Профилът й в Инстаграм, чрез който изкарва много пари, е бил блокиран.

Причината е доклади за възможна измама.

Става въпрос за „риатуалите за пари”, които Виктория се опитва да пробутва срещу заплащане.

Виктория Капитонова от хитовото риалити шоу „Ергенът” е напът да изгуби завинаги главния си профил в инстаграм. След последния излъчен епизод, в който тя нарочно заля конкурентката си Александра Гърдева с вода, а после я нарече „злобна българка”, стотици зрители докладваха страницата на рускинята и сега тя е блокирана, предаде "Хот Арена".

Капитонова се издържа основно от реклами на различни продукти в мрежата, така че ако не си възстанови инстаграма, може да остане без голяма част от доходите си. Тя имаше близо 130 000 проследователи, ала в момента е блокирана. Феновете на „Ергенът” са бесни заради наглото поведение на брюнетката и масово са се обединили да секнат инфлуенсърските й изяви.

Основният й профил е бил докладван за груб език и за „скам”, което ще рече опит за измама. Става въпрос за „риатуалите за пари”, които Виктория се опитва да пробутва на наивници срещу заплащане.Аудиторията на шоуто стигна и по-далеч в гнева си. Някои заявиха, че са пускали жалби до СЕМ заради излъчените сцени на агресия. Според тях Капитонова е преминала всякакви граница, заливайки конкурентката си с вода и обиждайки я по най-грозен начин.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай