Години наред мъж реже гуми в столичен квартал

Години наред мъж реже гуми в столичен квартал | StandartNews.com

От години жителите в блок 349 в столичния квартал Младост 3 осъмват със спукани гуми. Един от потърпевшите е Иван Трайков, който решава със собствени средства да закупи камера, с която да наблюдава паркираните автомобили, съобщава bTV.

„Миналия вторник сутринта видях един комшия, който е клекнал до гумата ми, стана и се прибра към входа си. И в първия момент, аз понеже бях сънен реших, че си е изпуснал нещо, защото той си ходеше съвсем спокойно", разказва Иван.
След като преглежда записа от камерата, той остава изумен: „Виждам как един съсед от съседния вход реже на два автомобила гумите, задните, и се прибира съвсем спокойно във входа".

„Бяхме безкрайно изненадани, когато се видя, че това е лицето Николай Кьосев, който живее на четвъртия етаж на входа, в който аз живея", заяви Петрослав Петров, който също живее в блока.

„Това е човек, който е между нас, който не мога да повярвам и е на години - около 50-60 г. Аз не го познавам. Никога не съм имал пререкания нещо с него", подчерта Трайков. "Паркирайки своята кола в този периметър, може да я намерите със спукани гуми."

Иван е събрал списък с подписи на съседи, които са разпознали човека от записа. Повечето от жителите на блока го подкрепят в усилията му да открие виновника за срязаните гуми.

Съседите вече са подали сигнала към полицията. От там съобщиха, че по случая е започнало разследване. До приключването му хората се надяват, че повече няма да намерят автомобилите си, паркирани пред блока, със спукани гуми.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай