Георги се обадил на гаджето си, за да каже, че е намушкан

Георги се обадил на гаджето си, за да каже, че е намушкан | StandartNews.com

Деветокласникът Георги, който вчера бе намерен мъртъв в Борисовата градина, се обадил на приятелката си и успял да й каже, че е бил намушкан. Това съобщи пред Нова тв най-добрият приятел на момчето - Константин. Той обаче не можа да каже дали момичето е разбрало по телефона кой е извършил деянието.

Лора, което е в шок от случилото се, се обадило веднага на спешния тел. 112 и тръгнало към Борисовата градина веднага.

"Много е зле, няма как да не е", каза Константин за състоянието на момичето след смъртта на приятеля й.

„Ходили сме няколко пъти там, в Борисовата градина. Не е имало никакви проблеми. Не мога да го осмисля защо се случи", добави момчето.

Георги не е бил луд футболен фен, категорични са други от обкръжението на момчето. „Това не е вярно. Той не би тръгнал да се бие с когото и да било", обясни съученик на Георги.

Константин изтъкна още, че неговият приятел е имал връзка с момичето от 6 месеца и едва ли е бил убит от ревност. "Имаше конфликт, но не беше чак толкова сериозен, за да се стигне до това", коментира още той по повод другото момче, което е харесвало гаджето на Георги.

Между Банковата гимназия и Строителния техникум няма вражда, смятат момчетата.

Разследването на убийството на 16-годишния ученик продължава. Една от основните версии е любовна драма. Полицията тепърва ще разглежда основно записите от камерите в района на Борисовата градина, където на пейка бе открит ученикът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай