Гарет Бейл кръшна с българка

Гарет Бейл кръшна с българка | StandartNews.com

Засукана българка заби най-скъпия футболист в света Гарет Бейл. Свалката станала в тузарския испански курорт Марбея, твърди „Топспорт". Пищната нашенка е дъщеря на български бизнесмен и се казва Мирослава.

След безумния сезон с екипа на "Реал" Гарет Бейл решил да отпусне края и да се отдаде на развлечения в Марбея, но не взел жена си Ема Рийс Джоунс и малката им дъщеря Алба Вайлет. По ергенски той се развилнял с мадами.

Българката успяла набързо да свали уелсеца, а когато й подшушнали, че си има работа с най-скъпия футболист в света, вложила цялата си женска магия, за да го омае. Продаденият за 100 милиона евро от "Тотнъм" халф не се дърпал много. „Стана заварката", хвалела се Мирослава на приятелките си, които я гледали завистливо.

Бейл се увлякъл по мацката и почнал да я обгрижва, наливайки й скъпи питиета и поднасяйки й всякакъв род ядки. За да не бие съвсем на очи, си говорел и с другото момиче, което било около тях, но погледът му бил все към Мирослава.
Аферата на футболиста с мацката бе уловена от бдителни папараци и това може да му донесе сериозни главоболия в семейството. Жена му Ема Рийс Джоунс има имидж на тиха и затворена, тя изобщо не се вписва в клишето за футболните съпруги.

Бейл минава за един от най-сериозните и улегнали футболисти. Неведнъж той е казвал, че предпочита да се радва на семейния комфорт заедно с любимата си и малката им дъщеря, отколкото да гуляе по купони. Затова и появата му в Марбея веднага предизвика слухове, че може нещо да се е пропукало.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай