Гала прибра Банда Банда

"На кафе" с рекорден брой водещи

Гала прибра Банда Банда | StandartNews.com

Андреа Банда Банда изненадващо се завърна в ефира на "На кафе". Гала прибра обратно младата си колежка и така предаването удря рекорден брой водещи - общо 8. Андреа коментира отсъствието си от първите епизоди на шоуто в Инстаграм.

"Приятели, не се паникьосвайте! Имам си традиция да изпускам началото на ТВ сезона (не е нарочно, така се получи и този сезон, има добро обяснение). Иначе дълбоко компетентните ми анализи, сериозни познания и остра самоирония ще продължат да лъсват в ефир! Ще има промяна...ще ви разкажа, като се прибера. Вълнувам се за новото начало. Благодаря на татко, че ми купи нов сезон в предаването (който знае, знае)!", написа Банда Банда.

Някои зрители обаче не останаха особено доволни от появата й и отправиха остри критики към завръщането на панелистката: „Отново ще трябва да гледаме и слушаме нелепите й коментари, заекването, вечните лапсуси“. Но феновете на Андреа не пропуснаха да я подкрепят: „Ти си единствената която внася свежест в предаването. Даже си мисля, че ако си водеща, предаването ще придобие нов облик и ще бъде много по интересно за младите хора“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай