"Форбс" призна Мария Бакалова

Актрисата влезе в класацията "30 под 30 Европа"

"Форбс" призна Мария Бакалова | StandartNews.com

Номинираната за "Оскар" Мария Бакалова намери място в селекцията "30 под 30 Европа" на списание "Форбс", пише"Ню мюзикъл експрес". Българката попада в европейската класация заедно с други изгряващи звезди на социалните медии и шоубизнеса, като актрисата Ема Корин, превъплътила се в образа на принцеса Даяна в хитовата поредица "Короната" на Нетфликс, певицата и авторка на песни Арло Паркс, интернет звездата KSI, певицата и авторка на песни girl in red.

View this post on Instagram

A post shared by Maria Bakalova (@mariabakalovaofficial)

Селекцията "З0 под 30 Европа" е съставена от съдии, сред които Оли Алигзандър от група Years & Years, Джина Джаксън от ТикТок, Джорджия Браун от "Амазон" и други. Селекцията включва също музиканта MNEK, рапърката, певица и авторка на песни Мис Банкс, певицата и актриса Махалия, рапърката, диджей, певица и съоснователка на звукозаписен лейбъл Шайгърл. Сред избраниците фигурират също звездите на поредицата "Нормални хора" Дейзи Едгар-Джоунс и Пол Мескал, и Лидия Уест от сериала "Греховно".

Междувремененно Бакалова благодари за получения почетен "Аскеер" - за посланик на българското актьорско майсторство и международна изгряваща звезда.

"Театърът завинаги ще остане моята първа голяма любов и съм безкрайно щастлива, че получавам това специално признание от фондация "А`Аскеер". Вашата подкрепа ме трогва повече от всичко, защото като българска актриса за мен е важно да знам, че повечето от нас сме обединени около една идея за прогрес и световни успехи за още много български артисти, театър и кино", казва актрисата в специално видео за БТА.

"Цял живот съм се опитвала, стремяла съм се да давам най-доброто от себе си, да уча, да работя, да се развивам, самоусъвършенствам, да не спирам, защото спреш ли - правиш стъпка назад, да вървя напред, да мечтая дръзко и високо. Но колкото и да си подготвен да сграбчиш твоя момент, това няма как да стане, без да ти бъде даден шанс за изява", казва Бакалова.

Тя изказва специални благодарности на Юлиан Костов, на Саша Барън Коен, на НУМСИ "Проф. Панчо Владигеров", Бургаския драматичен театър "Адриана Будевска", първите й учители Симеон Димитров, Даниела Георгиева и Мая Славчева и колегите си от НАТФИЗ. "Благодаря на майка ми за силата, която ми е вдъхвала, вярвайки безусловно в мечтите ми, дори когато и аз не вярвах", казва още Мария.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай