Фънки: Закопнял съм за ваксина

Искам да съм близо до мама, откровен е той

Фънки: Закопнял съм за ваксина | StandartNews.com

Фънки няма търпение да се ваксинира. Това отново напомни самият той. Причината - за да може да посети спокойно майка си и да я прегърне.

"Чакам да се ваксинирам, та да мога да отида да видя мама отблизо, да я прегърна. Чуваме се по телефона или стоя на няколко метра от нея. Друго си е да отида спокойно, да ми сипе една вряла шкембе чорба. Срешите от дистанция продължиха прекалено дълго... Затова съм закопнял за ваксината в буквалния смисъл на думата, защото искам да съм близо до мама. Тя е страхотна, пич! Като ме гледа как се държа в "Капките", много ми се радва и е изцяло на моя страна. Винаги ми казва "Мачкай ги, мама! Мачкай ги", коментира Фънки в интервю пред столичен таблоид. 

Съвсем скоро ще гледаме Фънки като жури в новия звезден сезон на "Като две капки вода". Ангажиментът му при Маги Халваджиян е добре дошъл за организатора, тъй като главният му бизнес вече цяла година е в застой заради пандемията. 

"Надявам се българският народ час по-скоро да се ваксинира и отново да се върнем към стария си живот. Когато това се случи, ще можем отново да ходим на концерти. Фирмата ни сега е замразена, нищо не се случва от доста време насам. Загубите ни от пандемията са огромни, даже не можем да ги изчислим", каза още Фънки. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай