Филм изправи Меган Маркъл на нокти

Бащата на кралската снаха ще разкрива нови тайни

Филм изправи Меган Маркъл на нокти | StandartNews.com

Меган Маркъл отново е на нокти заради закана на баща си Томас Маркъл, с когото отдавна не поддържат нормални семейни отношения. Обиденият родител е заявил пред "Сън", че ще пусне подготвян от него документален филм за ранните години на  кралската снаха - за времето, в което са живели заедно, за това как е пораснала, за началото в колежа и кариерата й. 

Томас Маркъл твърди, че се опитва да обясни какво се е случило с дъщеричката и затова ще говори "истината и само истината". От негови предишни изявления стана ясно, че Меган го е захвърлила - болен и прекарал инфаркт. Тя дори не искала да разговарят по телефона в навечерието на сватбата. Томас обещава да покаже непубликувани досега снимки и видеозаписи, които сам е правил.

Експерти смятат, че бащата на Меган бърза да пусне филма преди да се срещне с нея в съда заради иска, който тя повдигна срещу него, след като Томас публикува в "Mail on Sunday" ръкописно послание на дъщеря си. Както се знае, Томас Маркъл отдавна обвинява Меган в пълна неблагодарност и вероятно продукцията за нея ще нанесе пореден удар по репутацията на принц Хари и жена му.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай