Филип позлати щерка си за ЧРД

Филип позлати щерка си за ЧРД | StandartNews.com

Киркоров посрещна в розов замък гостите на тригодишната Алла-Виктория

Филип Киркоров направи щур детски купон за третия рожден ден на дъщеричката си Алла-Виктория. Звездните гостенки, удостоени с покана, бяха Кристина Орбакайте с момиченцето си Клавдия и Ани Лорак с нейната София. Малките принцеси са почти на една възраст, така че веселбата била на макс. "Нашите красавици танцуваха до насита", написа Кристина в Инстаграм под общата снимка на родителите и наследниците им, хванати са ръце.
По кадрите, които татко Филип пусна в социалните мрежи, личи, че не е пожалил сили и средства в организацията. Интериорът на залата, в която е било тържеството, напомня на розов замък, а стените са украсени с инициалите на рожденичката. "Дори и един свободен ден да имам, аз отивам при Алла-Виктория и Мартин, които живеят при леля ми Мари. Тревожи ме само това, че не мога да прекарвам с тях толкова време, колкото бих желал, но се старая. Ние четем, играем, изобщо не скучаем. Сега има забележителни неща - не като в моето детство, когато да имаш немска железница, беше върховна мечта", разказва Киркоров пред "Хелоу".
Кралят на руския поп споделя още: "След развода с Алла Пугачова много дълго мислих защо стана така. Може би не отделях достатъчно внимание на семейството си и положих в олтара на изкуството всичко лично, включително и най-щастливите дни от брака ми. Лутах се в различни посоки, бях почти на ръба на нервен срив. Така ми омръзна всичко, че разбрах - единственото, което може да ме спаси, е човек, на когото да посветя живота си и да отдам любовта си. Сложно е да си в мир със себе си и с околния свят. Но го постигнах с раждането на дъщерята и сина ми. Сега най-главното за мен е семейството. Ако Алла-Виктория и Мартин са здрави и весели, аз ще бъда щастлив. Затова пожелавам и на моите приятели всичко да им е наред и децата им да са здрави. Желая мир на целия свят - от това зависи и личното ми щастие!".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай