Фики: Хейтъри за малко да ме откажат от пеенето

Обидите заваляха заради "Is This Love"

Фики: Хейтъри за малко да ме откажат от пеенето | StandartNews.com

"Мисля че съм добър баща. Искам още деца", сподели Фики Стораро пред Мон Дьо, без обаче да потвърди или да отрече слуховете за втората бременност на жена му Гюлджан. Доброто момче на поп фолка, което спечели първия лайф на новия сезон на "Като две капки вода", все пак призна, че не винаги е толкова съвършен, колкото го представят обикновено. "Ако питаш съпругата ми, тя надали ще каже, че съм толкова идеален", уточни Фики. 

Певецът разкри, че Дони му се е обадил след "Като две капки вода" и го е поздравил за преобразяването му. Той бил впечатлен от уменията на младия изпълнител, който вече се доказа на сцената на шоуто миналия сезон, когато стана шампион. 

Стораро младши не скри, че е много чувствителен и с ранима душа. Заради хейтърите, засипали го с обиди покрай парчето "Is This Love", той бил на косъм да се откаже от кариерата си. "Тогава се почувствах много наранен и обиден. Мислех да се откажа от музиката, да се захвана с нещо друго. Споделих го с моите родителите. Че съм много наранен, много разстроен. Не се чувствах спокоен, не знаех как ще издържа на целия негативизъм. Баща ми тогава каза: "Ти си роден да пееш, ти без музика ще загубиш всичко". Много се радвам, че винаги е бил до мен", върна лентата Фики.

Той разкри, че "Is This Love" има и българска версия, но не е факт, тъй като смята, че така ще "бърка в стари рани". Обеща обаче да й вдъхне нов живот, когато моментът е подходящ.

"Аз съм едно младо и амбициозно момче, което дава живота си за музиката. Тя е моята страст завинаги. Гледам да съм скромен, да не обиждам никой човек. Винаги съм криел, че съм чувствителен. Само най-близките са виждали сълзите ми", беше откровен Фики.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай