Фен отгатна заглавието на следващия „Джурасик свят“

Поредното продължение от култовата поредица идва през 2021-а

Фен отгатна заглавието на следващия „Джурасик свят“ | StandartNews.com

Отдаден фен на култовата поредица „Джурасик парк“ успешно отгатна пълното заглавие на следващото трето продължение на „Джурасик свят“, което се очаква да излезе през лятото на 2021-а.

Дебат по темата тръгна в Туитър и някой тагна в коментарите режисьора и сценарист на лентата Колин Тревороу. След като той видя всички хипотези, реши официално да потвърди: „Еха, един от вас всъщност е нацелил заглавието. Браво.“

Разбира се, феновете започнаха да молят Тревороу за пояснение, което той отказа. Режисьорът разкри единствено, че филмът няма да се казва „Extinction“, както до момента се спекулираше. Така останаха 25 възможни опции, варирайки от правдоподобните „Survival“ и „Chaos Effect“, до съвсем нереалистичните „Рексът и градът“ и други. По метода на изключване потребителите стигнаха и до заключението, че 2 от заглавията имат най-голям шанс да се окажат официалните – „A New Era“ и „Edge of Chaos“.

„A New Era“/„Нова ера“ би било препратка към края на „Джурасик свят 2“ – динозаврите най-накрая избягаха от острова и стигнаха до континента. „Edge of Chaos“ пък е препратка към Теорията на хаоса, която е преобладаващ мотив в цялата поредица.

Очаква се камерите да се завъртят на остров Оаху и в „Pinewood Studios“ в Бъкингамшър. Както стана ясно, оригиналните звезди от „Джурасик парк“ ще се завърнат за новото продължение – Лора Дърн, Сам Нийл и Джеф Голдблум. Разбира се, Крис Прат и Брайс Далас Хауърд отново ще играят своите герои от първите два филма „Джурасик свят“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай