Вторник,

Евгени Минчев изригна срещу Бербатов. Скандал за тротинетка

От: СТАНДАРТ -
2332
Евгени Минчев изригна срещу Бербатов. Скандал за тротинетка
A
A
A

Добрите приятелски отношения между Евгени Минчев и Димитър Бербатов явно отдавна са минало. Светският лъв публикува гневен пост срещу един от най-добрите ни футболисти. А причината се оказа щекотлива.

Лордът не е съгласен с острата реакция на Бербо срещу абитуриент, който бе седнал на прозореца на автомобил, създавайки условия за тежко ПТП. Очевидно обаче нравствените поучения на футболиста не са се понравили на светския лъв.

"Много голям герой и моралист изкарват социалните мрежи господин Бербатов. И може би, ако човек е безгрешен, няма лошо пръв да хвърли камъка, както се казва по библейскому. Но Бербатов, на вид спокойно момче, което често си пие кафето под моя балкон, може да бъде видян да пришпорва тротинетка, според мен, не на съвсем правилните за целта места.

Често е намусен, което или говори че не е доволен от живота, или че си е такъв. Георги Димитров бе наречен в Лайпциг „тъмен балкански субект“. Че Бербатов викнал на някой абитуриент, не прави нито единия виновен, нито другия прав. Ако футболистът е днес на около 42, то пред очите му са минали десетки случаи на нелепости", бе част от коментара на светския PR-експерт във Facebook.

"Точно където си пие кафето, през десет минути минават колоездачи, току под краката му, тротинетки също - кешки могат да го ударят, наранят или пази Бог - майка с дете или количка. Не чух Бербатов да стане и да викне- „Абе, бро, ти защо караш колело на тротоара на Оборище“. А кучетата, одрискали баровската улица....?

Ами доставчиците на храна с техните огромни чанти и колелета... Запазено е тихо мълчание и неутралитет... И след няколко минути го виждам лично да кара тротинетката си, ей така, като волна пеперудка. Иначе, който е безгрешен, нека първи да хвърли камъка... Иисус го е казал, не аз", написа още Евгени Минчев в социалната мрежа.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com