Ето я най-красивата водеща у нас

Избраха Филипа Огнянова

Ето я най-красивата водеща у нас | StandartNews.com

Водещата на централната емисия новини „По света и у нас“ по БНТ 1 Филипа Огнянова е една от най-стилните дами в телевизионния ефир, която се откроява с класа и изискано излъчване. Преди дни тя бе отличена със специалната награда „Мис тв чар“ за своя професионализъм и екранно присъствие. Това се случи на церемонията „Мъж на годината“, организирана от Дарик радио. 

 През март Филипа Огнянова се завърна като водеща в екипа на „По света и у нас“ заедно с Даниел Михайлов, след като в края на 2020 г. излезе в майчинство. Тя започва своя професионален път като репортер в БНТ, а след това е сценарист, редактор и водещ на предаването „Денят отблизо“. През 2013 г. става редактор, впоследствие и продуцент на новините на БНТ 2. От 2018 г. е водеща на „По света и у нас“, пише вестник Ретро.

" Наградата ми бе връчена от Дарик радио. Много съм признателна и благодарна и за мен е удоволствие, че са избрали мен, въпреки че отсъствах от ефира повече от една година заради раждането на сина ми Филип. Както казах и на церемонията, приемам това отличие не само като оценка за външния вид, защото невинаги зависи от нас как изглеждаме. Оценявам по-скоро професионалната и интелектуалната стойност на тази награда като признание за журналистическата професия и работата в новините.", каза Филипа Огнянова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай