Ето я къщата в планината на Веско Маринов /ФОТО/

Съседите са във възторг от него и жена му

Ето я къщата в планината на Веско Маринов /ФОТО/ | StandartNews.com

Къде е планинската къща на любимия на поколения българки певец Веселин Маринов? Това е въпросът на феновете, след като Веско сподели в тв ефир в неделя, че живее в къща в планината заедно с дамата на сърцето си Веселина.

ВИЖ ОЩЕ: Веско Маринов: Живея в планината

Китната къщурка е в „Пирин Голф” край Разлог, разкри „Струма”. Веселин Маринов живее там почти постоянно от началото на пандемията. Всеки ден се разхожда в комплекса, но често отскача за пазар или просто на разходка и до Разлог, който е съвсем близо.

За плановете на Веселин Маринов да има къща в покрайнините на Разлог стана ясно още преди няколко години след негов концерт по повод 8 март в Разлог. Тогава импресариото му потвърди, че се водят преговори, но сделката не беше финализирана.

Собственици на къщи в комплекса споделили пред „Струма”, че първоначално Веско ходел по-рядко, но от миналата година е почти постоянно в къщата си. През уикендите на гости му извали дъщеря му, зетят и внуците, на които той отделял особено внимание. Пея им, докато ги приспивам, сподели в тв интервюто си Веско.

Певецът е избрал да живее в лукса и спокойствито на „Пирин Голф” в подобна къщичка

Съседите са във възторг и от жената на Веско – Веселина. Описват я като много учтив, позитивен и усмихнат човек. Самият Маринов призна, че я обича много и дори не е вярвал, че ще изживее такава романтична любов. Като истински романтик след разхлабване на мерките той иска да я заведе в града на любовта – Венеция

Хората на „Пирин голф” се пестят хвалбите си за Веско. За тях той е много учтив и любезен съсед, който винаги ги поздравява. Вилата му е в типичния стил за комплекса – кокетна планинска къща със зелена алея отпред и близо до пътя. Около него има още няколко малки къщички в същия стил. С Веселина правят дълги разходки през деня и често сядат на някоя пейка да съзерцават планината.

След началото на пандемията „Пирин Голф” е отлично място за изолация, далеч от вируса и мръсния въздух в големия град. Много хора търсят спокойствие и усамотение. Комплексът е предпочитан и от хора, които могат да работят от разстояние. Те отсядат там по-продължително време. Собственици на къщи също идват почти всеки уикенд, а някои предоставят домовете си и на техни приятели и близки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай