Ето този ден чакахме! Меркурий и Юпитер тръгват напред, ние също

Две планети ще приключат със своя период на ретроградност. Нека посланията ви са обмислени, внимавайте с управлението на колата, пощата, документацията

Ето този ден чакахме! Меркурий и Юпитер тръгват напред, ние също | StandartNews.com

Някои чакат този ден с нетърпение. Една съседка дори е готова да почерпи, само и само да настъпи този миг. Е, става дума за края на #ретроградния #Меркурий!

Явно днес е важен ден, защото две планети ще приключат със своя период на ретроградност и ще поемат напред. В 08:31 ч големият благодетел Юпитер се устремява напред. А шегобиецът Меркурий ще направи своя пирует, за да поеме и той напред 18:18 ч. Интересно, на 18-ти в 18:18 ч? Нещо отива на приключване, завършване или осмисляне.

Все пак бъдете внимателни през днешния ден, защото шегобиецът си остава шегобиец.

Нека посланията ви са обмислени, внимавайте с управлението на колата, пощата, документацията. Не се напрягайте, ако някои неща се забавят или объркат. Все пак до 18:18 ч всичко е възможно.

Благодарете за този 20-дневен период на почивка и се подгответе за по-активни дни и нови идеи в областта на партньорството ви в брачните и служебни взаимоотношения. Спомнете си каква мъдрост придобихте през изтичащия ретрограден период.

Смело напред!

Желая ви здраве, разум и успех!

АЗАРЕЙ, 2021

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор АЗАРЕЙ
Коментирай