Ето кой първи напусна "Един за друг"

В тандемната игра ключов беше стратегическият подход на двойките

Ето кой първи напусна "Един за друг" | StandartNews.com

Първите елиминирани от петия сезон на предаването "Един за друг" бяха младата двойка Кристина и Емилиян. За тях гласуваха най-близките им хора във Вилата на любовта, но Венци и Михаела от Перник получиха по-висок вот на доверие и шансът да продължат своето любовно приключение.

В тандемната игра ключов беше стратегическият подход на двойките. Те трябваше да си прехвърлят топката след правилно отговорен въпрос, а под прицела им най-често бяха позитивните Кики и Емо и темпераментите Ивана и Ивайло. Двойката с най-голяма възрастова разлика в “Един за друг” обаче се справи изненадващо добре и успя да се спаси. Липсата на спокойствие и концентрация изневери на Кики и Емо, които останаха последни и попаднаха на елиминация заедно с Венци и Михаела.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Кольо
преди 1 месец

Съпpyгата купи лeкаpcтвo, кoето тoва пpомени живoта ми и cпаси бpака ми, Ефeктът е пpосто бoмба: жeлязна epeкция, дълъг и стpаcтeн ceкc, яpки opгaзми и отнoво се чyвствам млaд и жeна ми е довoлнa. Toва е нов свят в сeкcа, cъжалявам cамо, че не съм го опитвал пpеди! Съвeтвaм всички да опитaт, наиcтина гoтино нещо, жeна ми кyпи тyк:---- https://use.my/meden

Откажи