Ето кой е Прилепът в "Маскираният певец"

Зад внушителния и красив костюм се оказа певецът Георги Симеонов JJ

Ето кой е Прилепът в "Маскираният певец" | StandartNews.com

Почти два месеца след старта на третия сезон на „Маскираният певец“ зрителите на Нова избраха Прилепът да свали маската си. Зад внушителния и красив костюм се оказа певецът Георги Симеонов JJ. В последната си вечер на мистериозната сцена той бе избрал да изпълни световноизвестната балада на Роби Уилямс – „Angels”. Това допълнително затрудни Панела и никой от любимите детективи не даде правилен отговор. Техните предположенията бяха свързани с други изпълнители - Стефан Илчев, Деян Неделчев и Костадин Георгиев - Калки.

„Много благодаря на Маги Халваджиян за покана, както и на Кремена за този невероятен костюм. По време на първия лайв се притеснявах много, защото не виждах абсолютно нищо, беше само много топло и неудобно. Но след второто предаване заживях с този образ, който ме пренесе в приказен свят. Беше изключително странно, трудно и смешно да играя на криеница и с целия екип, който познавам прекрасно“, развълнувано сподели певецът, секунди след свалянето на маската.

Тази вечер бе даден стартът и на разпитите на седемте останали герои в най-мистериозното шоу. За първи път в „Маскираният певец“ те не се провеждаха от член на Панела, а от водещите Герасим Георгиев-Геро и Краси Радков. Без да имат право да лъжат, маските трябваше да отговорят честно на три въпроса, които бяха свързани с предположенията на елитните детективи от предходното предаване.

Великолепните музикални изпълнения на участниците в „Маскираният певец“ отново бяха разпределени в три епични битки. Перлата влезе в сблъсък с Гъбарко, Госпожицата се изправи в дуел срещу Прилепът, а в титанична тройна битка участваха Носорогът, Самураят и Камъкът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай