Ето кои са най-щастливите дни през 2024 на всяка зодия

Трудната 2023 е към своя край

Ето кои са най-щастливите дни през 2024 на всяка зодия | StandartNews.com

Една трудна година е към своя край – време е да отдъхнете и да направите планове за следващите 12 месеца. За да се реализира всичко по най-добрия сценарий, ви препоръчваме да разгледате по-отблизо щастливите дни на 2024 г. за вашата зодия.

Овен

Венера преминава във Везни на 18 септември 2024 г. – това е много щастлив аспект за вашия знак. Позицията ще внесе хармония в живота, особено в социален план. Този период ще има благоприятен ефект върху личните отношения, насърчавайки балансираните взаимодействия и укрепвайки връзките. Лятото и есента са чудесно време за реализиране на идеи.

7 март – Ще разберете какви точно усилия трябва да положите, за да реализирате смелите си планове. Ще почувствате необходимия импулс, след което нещата уверено и спокойно ще тръгнат в правилната посока.

Телец

На 1 май, когато Юпитер преминава през вашия знак, разходите ще намалеят донякъде, което ще спомогне за поддържане на финансов баланс. Скоро ще трябва да харчите пари за семейството си и други задължения, но не се притеснявайте – през лятото ще намерите допълнителни източници на доходи и може да получите значителен бонус.

5 май – Под въздействието на мощни енергии ще можете да направите голяма крачка напред към финансовото благополучие. Решителността и безкомпромисността ще ви помогнат да постигнете изгодна сделка или по-висока заплата.

Близнаци

Нови възможности за работа или повишение ще се появят в периода от 7 до 31 март и от 18 септември до 13 октомври. Това време ще бъде доста благоприятно, ако искате да се преместите на нова работа. През май са възможни промени в отношенията с колегите. Началото на годината ще бъде успешно, но е необходимо да продължите да поддържате добра комуникация с началството, в противен случай може да възникнат проблеми. Безработните представители на знака ще могат да си намерят работа през последните месеци на годината.

26 март – Очаква ви щастлива среща със стар приятел, която ще донесе радост и спомени за приятни моменти. Вашите таланти и умения ще бъдат признати и оценени в работата, което обещава нови перспективи.

Рак

Първото тримесечие на годината ще бъде благоприятно за закупуване на имоти и превозни средства. Високите шансове за закупуване на нова кола или апартамент ще възникнат от 1 до 18 януари, от 12 февруари до 7 март, от 31 март до 12 юни и от 18 септември до 13 октомври. Най-подходящото време обаче би било от 19 май до 12 юни, когато господарят на четвърти дом ще бъде в екзалтирана позиция и ще играе важна роля в дългосрочното инвестиране на пари.

15 януари – На тази дата ще се събудите с усещане за пълен вътрешен мир и готовност да поемете всички предизвикателства на деня.

Лъв

Марс ще заеме девети дом от 1 юни до 12 юли и след това ще се премести в десети дом до 26 август. Тази ситуация може да ви предложи благоприятна възможност за труд след смяна на работа, което прави юли доста натоварен. През този период може да имате възможност да отидете в командировка по работа или да се преместите в друг град или дори държава.

25 юни – Очаква ви невероятен ден, пълен с възможности и вдъхновение. Ще откриете нови интереси и страсти, които ще ви помогнат да отключите вътрешния си потенциал.

Дева

Навлизането на Юпитер в деветия дом на 1 май 2024 г. ще подобри вашия късмет. Ще водите съмишленици и ще просперирате икономически. Присъствието на Сатурн в шести дом ще помогне за преодоляване на икономически трудности. Независимо дали се занимавате с работа или бизнес, ще работите разумно и енергично, което ще донесе добри резултати и достойни печалби.

4 май – Сега е моментът да дадете воля на своя неспокоен и авантюристичен дух. Вие сте готови за промяна, всичко, което трябва да направите, е първата крачка. Разгледайте опциите за пътуване.

Везни

Тази година ще бъде благоприятна за планиране на бременност. Детето постепенно ще напредва в своята област, радвайки ви с успех. Ако е ученик, тогава ще има възможност да бъде отличен в обучението си, а концентрацията му ще доведе до добри оценки. Дори ако работи или се занимава с бизнес, тази година може да му донесе голям успех: ще бъде хубаво да видите как децата ви се развиват. Потомството ще се радва на невероятни победи в периода от 15 март до 23 април тази година, когато Марс ще премине през пети дом.

Скорпион

От 23 април до 1 юни може да не е благоприятно за любовта, а освен това вашият любим може да има здравословни проблеми. През това време трябва много да помагате на партньора си и да се въздържате от ненужни спорове, в противен случай това може да се отрази пагубно на връзката. Март и следващите месеци от август до септември ще работят за повишаване на любовта във връзката и ще бъдете по-влюбени от всякога. Ако има желание за сключване на брак, тогава това желание е възможно, когато на 1 май Юпитер, който също е управител на пети дом, се премести в седми дом. Именно в тези дни ще можете да сключите брак с любимия човек.

4 януари – Скорошни опити да научите нещо ново или да вземете курсове за напреднали ще дадат плод. Може би все още се чувствате несигурни или се съмнявате относно прилагането на уменията на практика. Въпреки това, колкото повече практикувате, толкова повече ще расте увереността ви.

Стрелец

Годината ще бъде благоприятна за представители на знака, занимаващи се с бизнес. В средата на годината, на 1 юли, може да срещнете специален човек, който ще се окаже полезен за развитието на вашия бизнес. Началото на декември е най-доброто време за плащане на всички данъци, които дължите, в противен случай може да получите известие от данъчната служба.

3 март – Вашият бизнес очаква впечатляващ приток на клиенти и рекордни продажби. Усилията и талантите ви ще бъдат възнаградени и банковата ви сметка ще започне да расте бързо.

Козирог

На 1 май Юпитер ще влезе в пети дом, което ще ви донесе късмет в личния и семейния живот. Самотните представители на знака могат да срещнат достоен кандидат за ролята на своята сродна душа. Семейството ви ще оцени вашата честност, доброта и грижа – накратко, годината ще ви сближи с близките ви.

4 януари – В този ден ви очаква неочаквано, но приятно събитие в областта на финансите. Вашите инвестиции ще ви донесат не само значителни печалби, но и възможност да намерите нови перспективи за финансов растеж.

Водолей

През периода от април до юни е препоръчително да контролирате речта си и да избягвате негативни или противоречиви изказвания за близките си въз основа на мнението на другите. Следващата фаза се очаква да бъде сравнително благоприятна, но през периода от 12 юли до 26 август е възможно проблемите между вас и вашия партньор да се задълбочат. Въпреки това, ако внимавате, този период ще отмине. Но по отношение на финансите и придобивките годината ще бъде успешна, особено в периода от 19 май до 12 юни, когато Венера транзитира през вашия четвърти дом. Този период гарантира успех в делата, свързани с финансите.

17 януари – В този ден ще ви зарадва семейното благополучие. Роднините ще ви подкрепят във всичките ви начинания, помагайки ви да постигнете целите си. С тяхната подкрепа ще можете да преодолеете всички трудности и да създадете основата за щастливо бъдеще.

Риби

През периода от 21 февруари до 14 март Марс ще бъде в единадесети дом, което прави периода благоприятен във финансово отношение. През пролетта абсолютно всичките ви планове ще бъдат успешни: ще получите значителни финансови възнаграждения и ще можете да покажете най-доброто от себе си на работното място, осигурявайки ви напредък по кариерната стълбица, пише tialto.bg.

27 февруари – Вашето хоби ще ви донесе хармония и нови перспективи, то ще служи както като начин да си починете от ежедневните грижи и стрес, така и като възможност да изградите собствен бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай